EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi counter strike global offensive alıcam ama sistem kaldırır mı merak ettim. Sizce i7 740 1.6 ghz işlemcili, 8GB RAM'lı, nvidia geforce gt425m ekran kartlı bir bilgisayar counter strikeyi kaldırır mı? O kadar ultra meraklısı değilim normal-iyi ayarlarda oynamak istiyorum. Sizce oynar mıyım? EmreGMR dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi counter strike global offensive alıcam ama sistem kaldırır mı merak ettim. Sizce i7 740 1.6 ghz işlemcili, 8GB RAM'lı, nvidia geforce gt425m ekran kartlı bir bilgisayar counter strikeyi kaldırır mı? O kadar ultra meraklısı değilim normal-iyi ayarlarda oynamak istiyorum. Sizce oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yokmu yardım edecek lütfen .
Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi counter strike global offensive alıcam ama sistem kaldırır mı merak ettim. Sizce i7 740 1.6 ghz işlemcili, 8GB RAM'lı, nvidia geforce gt425m ekran kartlı bir bilgisayar counter strikeyi kaldırır mı? O kadar ultra meraklısı değilim normal-iyi ayarlarda oynamak istiyorum. Sizce oynar mıyım? EmreGMR dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi counter strike global offensive alıcam ama sistem kaldırır mı merak ettim. Sizce i7 740 1.6 ghz işlemcili, 8GB RAM'lı, nvidia geforce gt425m ekran kartlı bir bilgisayar counter strikeyi kaldırır mı? O kadar ultra meraklısı değilim normal-iyi ayarlarda oynamak istiyorum. Sizce oynar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yokmu yardım edecek lütfen .
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.450 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #2 Düşük ayarlarda 30 FPS üstü alırsın. 768p çözünürlükte.
EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #3 Silinen üye dedi: Düşük ayarlarda 30 FPS üstü alırsın. 768p çözünürlükte. Genişletmek için tıkla... Saten monitörümün çözünürlüğü 1366x768 1080p oynanmaz değilmi? Akıcı oynarmıyım? Yokmu yardım edicek? .
Silinen üye dedi: Düşük ayarlarda 30 FPS üstü alırsın. 768p çözünürlükte. Genişletmek için tıkla... Saten monitörümün çözünürlüğü 1366x768 1080p oynanmaz değilmi? Akıcı oynarmıyım? Yokmu yardım edicek? .
recep1784 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki arkadaş video açık değilken 50 - 60 fps aldığını yazmış . Ancak video biraz eski.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki arkadaş video açık değilken 50 - 60 fps aldığını yazmış . Ancak video biraz eski.
EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #5 recep1784 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki arkadaş video açık değilken 50 - 60 fps aldığını yazmış . Ancak video biraz eski. Genişletmek için tıkla... Şuan oyunu aldım iniyor. Umarım hayırlı olur Buda fotoğraf . Umarım güzel bir şekilde oynarım. Çok istiyorum çünkü . Dosya Ekleri bandicam 2015-09-16 20-08-32-435.jpg 62,5 KB · Görüntüleme: 302
recep1784 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki arkadaş video açık değilken 50 - 60 fps aldığını yazmış . Ancak video biraz eski. Genişletmek için tıkla... Şuan oyunu aldım iniyor. Umarım hayırlı olur Buda fotoğraf . Umarım güzel bir şekilde oynarım. Çok istiyorum çünkü .
recep1784 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #6 Hayırlı olsun . İnşallah oynayabilirsiniz
EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #7 recep1784 dedi: Hayırlı olsun . İnşallah oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam . Çok teşekkür ederim
recep1784 dedi: Hayırlı olsun . İnşallah oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam . Çok teşekkür ederim
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 16 Eylül 2015 #8 EmreGMR dedi: Şuan oyunu aldım iniyor. Umarım hayırlı olur Buda fotoğraf . Umarım güzel bir şekilde oynarım. Çok istiyorum çünkü . Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows 7 kullanıyorsunuz?
EmreGMR dedi: Şuan oyunu aldım iniyor. Umarım hayırlı olur Buda fotoğraf . Umarım güzel bir şekilde oynarım. Çok istiyorum çünkü . Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows 7 kullanıyorsunuz?
EmreGMR Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #9 Windst dedi: Sanırım Windows 7 kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Yeni bilgisayar alınca temiz windows 10 kurulumu yapıcam. Tabi ben alasıya kadar windows 11 çıkmassa .
Windst dedi: Sanırım Windows 7 kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Yeni bilgisayar alınca temiz windows 10 kurulumu yapıcam. Tabi ben alasıya kadar windows 11 çıkmassa .
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 16 Eylül 2015 #10 EmreGMR dedi: Tabi ben alasıya kadar windows 11 çıkmassa Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan sonra yeni bir işletim sistemi çıkmayacak. Windows 10'a sık sık yeni güncellemeler gelecek.
EmreGMR dedi: Tabi ben alasıya kadar windows 11 çıkmassa Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan sonra yeni bir işletim sistemi çıkmayacak. Windows 10'a sık sık yeni güncellemeler gelecek.