GT 430 GTA 5 açar mı?

Bende eskiden 8 GB RAM 550 Ti en düşük ayarlarda zor açıyordu. İşlemcisini hatırlamıyorum o yüzden yazmadım ama sen yine de karşılaştır.

Screenshot_36.png

R7240 Pentium E 6500 3.53 GHz O.C 4 GB DDR3 RAM ile 1400*900 çözünürlükte en düşük ayarlarda kasmadan oynayıp bitirmiştim 2015 yılında. Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum.

H
Oyunun kendi benchmark testinde, 30 FPS alıyordu bir arkadaşım. GT 430 ve Athlon II 2X işlemcisi vardı.

(En düşük ayarlarda.)
Hocam Bende de GT 430 var 4GB ram var. İşlemci olarak İntel(R) tm 2 CPU 6300 var. Zamaninda korsan olarak indirdim az çok oynanıyodu ara sıra yollar gözükmüyodu. Korsan da kasmalar oluyomuş sanırsam şimdi indirsem 30 fps alırmıyım? Bildiğim kadarıyla 30 fps yine iyi yani oynatıyo rahatça

Hocam Bende de GT 430 var 4GB ram var. İşlemci olarak İntel(R) tm 2 CPU 6300 var. Zamaninda korsan olarak indirdim az çok oynanıyodu ara sıra yollar gözükmüyodu. Korsan da kasmalar oluyomuş sanırsam şimdi indirsem 30 fps alırmıyım? Bildiğim kadarıyla 30 fps yine iyi yani oynatıyor, rahatça.
Korsan kullandığınız için daha düşük FPS'ler alıyordunuz, bir nebze olsa da en düşük ayarlarda daha iyi FPS'ler alabilirsiniz, Online'da hiç iyi değerler almazsınız, ama Offline'da 30-35 FPS'leri görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı