GT 430 GTA 5 açar mı?

Tahir Gül

Centipat
4 GB RAM DDR 3 AMD 3.00 GHz Athlon II 2X işlemci var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun kendi benchmark testinde, 30 FPS alıyordu bir arkadaşım. GT 430 ve Athlon II 2X işlemcisi vardı.

(En düşük ayarlarda.)

Bende eskiden 8 GB RAM 550 Ti en düşük ayarlarda zor açıyordu. İşlemcisini hatırlamıyorum o yüzden yazmadım ama sen yine de karşılaştır.

R7240 Pentium E 6500 3.53 GHz O.C 4 GB DDR3 RAM ile 1400*900 çözünürlükte en düşük ayarlarda kasmadan oynayıp bitirmiştim 2015 yılında. Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum.

Offline kısmında kasmadan oynarsın fakat 40-50 FPS en düşük ayalarda alırsın. Online kısmında en fazla 30 FPS ile oynarsın donmalar yaşarsın.

H
Oyunun kendi benchmark testinde, 30 FPS alıyordu bir arkadaşım. GT 430 ve Athlon II 2X işlemcisi vardı.

(En düşük ayarlarda.)
Hocam Bende de GT 430 var 4GB ram var. İşlemci olarak İntel(R) tm 2 CPU 6300 var. Zamaninda korsan olarak indirdim az çok oynanıyodu ara sıra yollar gözükmüyodu. Korsan da kasmalar oluyomuş sanırsam şimdi indirsem 30 fps alırmıyım? Bildiğim kadarıyla 30 fps yine iyi yani oynatıyo rahatça

Korsan kullandığınız için daha düşük FPS'ler alıyordunuz, bir nebze olsa da en düşük ayarlarda daha iyi FPS'ler alabilirsiniz, Online'da hiç iyi değerler almazsınız, ama Offline'da 30-35 FPS'leri görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…