GT 430 sistem GTA 5 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 11

RMF

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4GB
Ekran kartı
NVDIA GeForce GT 430 1GB
Anakart
Exper H61H2-MV 2.0
İşlemci
İntel i3 3.30 GHz
Merhaba, ben sistemimde GTA V oynamak istiyorum fakat açmasından şüpheliyim.

RAM - 4 GB RAM.
İşlemci - Intel Core i3 3.30 GHz 2 çekirdek.
Ekran kartı - NVIDIA GeForce GT 430 1GB
Anakart - Exper H61H2-MV 2.0

benim bilgisayarımda da gt 430 var, işlemci i5 3570 ve 12 gb ram var (baya hurdadan topladığım belli oluyor) o gta 5 açarmı?

Tahmini olarak 25-30 FPS oynarsınız diyorum.
Düşük FPS bir yana, 1 GB VRAM ve 4 GB RAM yüzünden dona dona oynarsınız.
1 GB VRAM'in de türleri olmuyor mu? Her 1 GB VRAM kart eşit olmuyor diye biliyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Zira benim 1 GB VRAM GTX 550 Ti'ım hiç drop yapmadan rahatça GTA V'i oynatıyor.

Tahmini olarak 25-30 FPS oynarsınız diyorum.

1 GB VRAM'in de türleri olmuyor mu? Her 1 GB VRAM kart eşit olmuyor diye biliyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Zira benim 1 GB VRAM GTX 550 Ti'ım hiç drop yapmadan rahatça GTA VI oynatıyor.

Senin ekran kartın GTX serisinden GT serisi çok kötü ama tasarruflu ama GTX serisi daha çok yoğun işlere odaklı ve daha çok güç tüketir yani mesela GT 710 yanlış hatırlamıyorsam 19W'lık güç tüketiyor eski bir laptopa bile taksan laptopun güç kaynağından alıp çalışacak kadar az güç isteyen ekran kartı ama seninki GTX serisi yani daha fazla çekirdek daha yüksek saat hızları ve hızlı RAM buyüzden sen yüksek FPS alıyorsun.

senin ekran kartın GTX serisinden GT serisi çok kötü ama tasarruflu ama GTX serisi daha çok yoğun işlere odaklı ve daha çok güç tüketir yani mesela gt 710 yanlış hatırlamıyorsam 19w lık güç tüketiyor eski bir laptopa bile taksan laptopun güç kaynağından alıp çalışacak kadar az güç isteyen ekran kartı ama seninki gtx serisi yani daha fazla çekirdek daha yüksek saat hızları ve hızlı ram buyüzden sen yüksek fps alıyorsun
Onu diyorum bende. Her 1 GB VRAM'li ekran kartı aynı değil diye biliyorum.

Onu diyorum bende. Her 1 GB VRAM'li ekran kartı aynı değil diye biliyorum.

Benim GT 430 ekran kartımda her şeyi denedim yüksek FPS almak için Max oyunda 10 FPS gördüm GT 430 kullanmayın gittin herhangi gibi bir GTX serisinden ekran kartı alın ama eğer oyun oynamıyorsan Google da takılıyorsan sorun değil ama GT 430 miladı geçti bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı