GT 430 sistem GTA 5 kaç FPS alır?

arteptan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba GTA 5 oynamak istiyorum şu ekran kartı ve işlemcim. Var anakartı unuttum sizce kaç FPS alabilirim?

• Ekran kartı NVIDIA GT 430.
  • İşlemci Intel i5 3210M.
  • 8 GB RAM var.

Sizce kaç FPS alır.
Valorant'ta orta grafiklerde 60 ila 70 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
720p ve 720p altı oyun oynayacağıma oyun oynamamayı tercih ederdim ben.
Bir çok kritere göre değişir bu. Nintendo Switch ilk çıktığı zamanlarda büyük oyunların çoğu 720p geliyordu ama Switch ekranında 720p gayet iyi duruyordu ve keyifle oynuyordum. Ama ekran boyutu büyüdükçe kalite kötüleşir tabii. Veya elimde hala bir Xbox 360 var nostalji oyunları oynamak için, onda da 720p oyunlar 1440p ekranda bile o kadar kötü durmuyor. Biraz abartılı sizin dediğiniz.

Cihaz laptop desem bildiğim kadarıyla GT 430 ekran kartlı laptop yok. Masaüstü desem mobil işlemcili cihaz. Bir şey de diyemiyorum ama herkes FPS konusunda kesin bi değer vermiş. Bu işlemci ve ekran kartı GTA 5 için yetersiz kalır. Belki 720P en düşük ayarlarda oynanabilir 30fps seviyelerinde.

Ekranın maksimum çözünürlüğü 720p ise 720p güzel gelebilir ama 1080p bir monitörde şahsen bence 720p çok kötü duruyor.

Ekranın maksimum çözünürlüğü 720p ise 720p güzel gelebilir ama 1080p bir monitörde şahsen bence 720p çok kötü duruyor.
PC'de oynanan oyunlarda kabul ediyorum öyle ama konsolda falan durum farklı işte. Konudan sapmamak gerekirse arkadaşın da PC'den oynayacağını bildiğimize göre görüntü kötü olacaktır elbet.

720P'de 30-40 FPS arası alırsınız hocam.

Herkese teşekkürler bilgiler için değerlendireceğim

Hocam staja gideceğim inşallah bu sene o parayla yeni sistem dizeceğim fikirleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
O cihazı bir an önce satmaya bakın derim.

Şu anda 2.elden sistem dizmeye başladım sizce kaç wattlık PSU gerekir hocam.

B450 Gaming Plus Max anakart​

RX 580 8 GB Sapphire ekran kartı​

AMD Ryzen 5 3500X 32MB AM4 işlemci​

Bunları alacağım daha RAM ve SSD takviyesi yapamayacağım param kalmıyor sizce mantıklı mı bu sistem eski anakart ve işlemciyi satacağım inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…