Merhaba öncelikle.
Ben Asus Nvidia GT 430 1GB PCI Express 3.0 ekran kartı kullanıyorum ve Asus Nvidia GT 730 ekran kartı almak istiyorum, ben bunları aynı anda çalıştırabilir miyim?
Aynı anda çalıştırılırsa birinin 1 GB diğerinin 4 GB olan özellikleri birleşerek 5 GB mı olur?
ikisini aynı anda takınca sorun olur mu? Oyunlarda verim alır mıyım?
Şimdiden teşekkürler
Neden paranı çöpe atıyorsun? Böyle bir düşüncen varsa, gidip hayır kurumlarına veya TSK'ya bağışlayabilirsin. GT 730 almak sadece parayı çöpe atmak olur. Sistemini tam olarak yaz ardından bütçeni söyle ki biz sana mantıklı önerilerde bulunalım. Sakın GT 730 almak gibi bir hataya düşme.
4 GB olan düşük seviye kartlar zaten 4 GB'ın tamamını kullanamıyor. 4 GB istiyorsanız 1050 Ti veya RX 550-560 alırsınız.
Yok bütçem az diyorsanız GT 1030. Ayrıca, neden 4 GB istiyorsunuz ve 2 GB size yetmiyor?
Sen elindeki GT 430' u sat. GT 1030 al. Bi ekran kartını alırkende ''oooo 4 gebeymiş'' düşüncesiyle alma. Sana şöyle örnek veriyim. GTX 1060 3GB modeli 1000 lira ile 1200 lira arasında. GT 730 4GB ise taş çatlasın 300 lira. GB si yüksek olan iyi olsaydı hangisi daha pahalı olurdu. Ekran kartı alırken bütçeni belirle, yeni konu aç, sistem özelliklerini de yaz, herkes elinden geldiğince yardımcı olur. Ama GB' si yüksek olan iyidir düşüncesine kapılma.