Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #11 Hitman ab.... (unuttum adını) hiç kasma yoktu HD4670'de. HD 4670 oynatıyor. Ama oyun korsansa kasabilir.
Hitman ab.... (unuttum adını) hiç kasma yoktu HD4670'de. HD 4670 oynatıyor. Ama oyun korsansa kasabilir.
F f0restwOw Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #12 OguzOZKURT dedi: Kusura bakma yanlış anlamışım Assassins Creed oyna Genişletmek için tıkla... Nasıl oynayabilirim Keşke oyunları açacak bir sistemim olsa.. Silinen üye dedi: Hitman ab.... (unuttum adını) hiç kasma yoktu HD4670'de. HD 4670 oynatıyor. Ama oyun korsansa kasabilir. Genişletmek için tıkla... Ya bu ekran kartı hd 4670. Nasıl olurda Absolution açar?
OguzOZKURT dedi: Kusura bakma yanlış anlamışım Assassins Creed oyna Genişletmek için tıkla... Nasıl oynayabilirim Keşke oyunları açacak bir sistemim olsa.. Silinen üye dedi: Hitman ab.... (unuttum adını) hiç kasma yoktu HD4670'de. HD 4670 oynatıyor. Ama oyun korsansa kasabilir. Genişletmek için tıkla... Ya bu ekran kartı hd 4670. Nasıl olurda Absolution açar?
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #13 GT 430 iyi bir kart değildir. Silinen üye dedi: HD 4670 nasıl kasmadan oynatıyor da benim GT 430 GTA 4'de Low da bile kasma yapar? Genişletmek için tıkla...
GT 430 iyi bir kart değildir. Silinen üye dedi: HD 4670 nasıl kasmadan oynatıyor da benim GT 430 GTA 4'de Low da bile kasma yapar? Genişletmek için tıkla...
OguzOZKURT Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 3 Mayıs 2014 #14 Silinen üye dedi: Nasıl oynayabilirim Keşke oyunları açacak bir sistemim olsa.. Ya bu ekran kartı hd 4670. Nasıl olurda Absolution açar? Genişletmek için tıkla... A.C. 2 oyna. Serinin en güzel oyunudur. Her türlü tartışmaya açığım
Silinen üye dedi: Nasıl oynayabilirim Keşke oyunları açacak bir sistemim olsa.. Ya bu ekran kartı hd 4670. Nasıl olurda Absolution açar? Genişletmek için tıkla... A.C. 2 oyna. Serinin en güzel oyunudur. Her türlü tartışmaya açığım
F f0restwOw Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #15 Silinen üye dedi: GT 430 iyi bir kart değildir. Genişletmek için tıkla... HD 4670 çok mu iyidir?
GunsN'Roses Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 219 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyenliği 2. Sınıf Lise. 3 Mayıs 2014 #16 Hıtman absoulution kardeşim kasmaz ve orta derece de oynarsın gibi geliyor.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #17 A.C. 4 'ü de oynadım kasma olmadan. Ama keşke yakmasaydım Bf4'lede GT630'a düşmeseydim. Hem FPS değerlerini verirdim.
A.C. 4 'ü de oynadım kasma olmadan. Ama keşke yakmasaydım Bf4'lede GT630'a düşmeseydim. Hem FPS değerlerini verirdim.
F f0restwOw Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #18 OguzOZKURT dedi: A.C. 2 oyna. Serinin en güzel oyunudur. Her türlü tartışmaya açığım Genişletmek için tıkla... FPS oyunu olabilir mi hani?
OguzOZKURT dedi: A.C. 2 oyna. Serinin en güzel oyunudur. Her türlü tartışmaya açığım Genişletmek için tıkla... FPS oyunu olabilir mi hani?
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #19 İyi demiyorum ama HD6450 gibi değildir. ikinci rakamı altı. Yani zamanının kaliteli kartlarından.
F f0restwOw Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #20 Silinen üye dedi: A.C. 4 'ü de oynadım kasma olmadan. Ama keşke yakmasaydım Bf4'lede GT630'a düşmeseydim. Hem FPS değerlerini verirdim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GT 430'da kasmadan oynatıyor???
Silinen üye dedi: A.C. 4 'ü de oynadım kasma olmadan. Ama keşke yakmasaydım Bf4'lede GT630'a düşmeseydim. Hem FPS değerlerini verirdim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GT 430'da kasmadan oynatıyor???