F f0restwOw Ziyaretçi 4 Mayıs 2014 #41 Xəyal dedi: Ever açar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum
F f0restwOw Ziyaretçi 4 Mayıs 2014 #42 GunsN'Roses dedi: Yani bir High'ta açmaz Orta derecede açar gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Yahu bi İnternet Kafeci de tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim adama ? Xəyal dedi: Ever açar. Genişletmek için tıkla... İnternet Cafeci tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim?
GunsN'Roses dedi: Yani bir High'ta açmaz Orta derecede açar gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Yahu bi İnternet Kafeci de tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim adama ? Xəyal dedi: Ever açar. Genişletmek için tıkla... İnternet Cafeci tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim?
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2014 #43 Silinen üye dedi: Yahu bi İnternet Kafeci de tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim adama ? İnternet Cafeci tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarda oynayacağım de.
Silinen üye dedi: Yahu bi İnternet Kafeci de tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim adama ? İnternet Cafeci tutturdu açmaz diye. Ne diyebilirim? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarda oynayacağım de.
Ricky22 Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 254 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #44 Arkadaşlar ben GT 220 le gölge orta diğerleri yüksek de 18-30 fps arası performans alıyorum tabi vsync kapalı.
Arkadaşlar ben GT 220 le gölge orta diğerleri yüksek de 18-30 fps arası performans alıyorum tabi vsync kapalı.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 6 Mayıs 2014 #45 Max Payne 2, Prince Of Persia 5, 400 days. Prince Of Persia 5 dediğim, Prince Of Persia The Forgetten Sand oluyor.
Max Payne 2, Prince Of Persia 5, 400 days. Prince Of Persia 5 dediğim, Prince Of Persia The Forgetten Sand oluyor.