topalli Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum. GT 440 GPU. i5 3550 CPU. 8 GB RAM. Sizce bu sistemde Valorant vb. oyunlarda ortama kaç FPS alırım?
Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum. GT 440 GPU. i5 3550 CPU. 8 GB RAM. Sizce bu sistemde Valorant vb. oyunlarda ortama kaç FPS alırım?
G Gözlerime Bak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu arkadaş 150 FPS alıyor 720p düşük grafikte. Orta grafikte gerçek oyunda 50 FPS falan almış. İşlemci farkından dolayı senin sistemde biraz daha düşük çıkabilir FPS.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu arkadaş 150 FPS alıyor 720p düşük grafikte. Orta grafikte gerçek oyunda 50 FPS falan almış. İşlemci farkından dolayı senin sistemde biraz daha düşük çıkabilir FPS.
topalli Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #3 Gözlerime Bak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu arkadaş 150 FPS alıyor 720p düşük grafikte. Orta grafikte gerçek oyunda 50 FPS falan almış. Genişletmek için tıkla... Ama CPU Ryzen 5 1600 gösteriyor hocam. i5 3550ye göre çok çok daha üstün bir CPU değil mi?
Gözlerime Bak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu arkadaş 150 FPS alıyor 720p düşük grafikte. Orta grafikte gerçek oyunda 50 FPS falan almış. Genişletmek için tıkla... Ama CPU Ryzen 5 1600 gösteriyor hocam. i5 3550ye göre çok çok daha üstün bir CPU değil mi?
G Gözlerime Bak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video buldum. Senin işlemcine yakın galiba bununki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video buldum. Senin işlemcine yakın galiba bununki.
topalli Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #5 Aynen olabilir hocam. Hatta bu videodaki işlemci daha da düşük. Eğer bu buna rağmen 85-110 fps arası gidip geliyorsa çok iyi Gözlerime Bak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video buldum. Senin işlemcine yakın galiba bununki. Genişletmek için tıkla...
Aynen olabilir hocam. Hatta bu videodaki işlemci daha da düşük. Eğer bu buna rağmen 85-110 fps arası gidip geliyorsa çok iyi Gözlerime Bak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video buldum. Senin işlemcine yakın galiba bununki. Genişletmek için tıkla...