Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı NVIDIAGeForce GT 440 Anakart ASUSTeK Computer INC. (P5G41T-M LX İşlemci Intel(R) CORE(TM)2 QUAD CPU Q6600 @ 2.40Hz 2.40 GH Merhaba arkadaşlar, ben Zula giriş kısmında giriş yapıyorum beyaz pencerede hata veriyor gerçekten çok bunaldım. Hatayı çözemedim bir türlü. Yardım ederseniz çok sevinirim. Dosya Ekleri zula hata.PNG 6,8 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar, ben Zula giriş kısmında giriş yapıyorum beyaz pencerede hata veriyor gerçekten çok bunaldım. Hatayı çözemedim bir türlü. Yardım ederseniz çok sevinirim.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 14 Ağustos 2022 #2 Başlat menüsünü açın ve cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın. Komut İstemcisi içinde sfc /scannow komutunu girin. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Başlat menüsünü açın ve cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın. Komut İstemcisi içinde sfc /scannow komutunu girin. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.