Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2019 #11 AktifCan dedi: Yükledikten sonra güncelleme yaparsan KB3XXXXXX güncellemerini yükleme. Bilerek yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Kardeşim Yükledim Sağol
AktifCan dedi: Yükledikten sonra güncelleme yaparsan KB3XXXXXX güncellemerini yükleme. Bilerek yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Kardeşim Yükledim Sağol
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 20 Mart 2019 #12 Fearlass dedi: Teşekkürler Kardeşim Yükledim Sağol Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kurdunuz hocam?
Fearlass dedi: Teşekkürler Kardeşim Yükledim Sağol Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kurdunuz hocam?
Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2019 #13 AktifCan dedi: Hangi sürümü kurdunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Yeni Gördüm Mesajı Windows 7 Ultimate
AktifCan dedi: Hangi sürümü kurdunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Yeni Gördüm Mesajı Windows 7 Ultimate
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 3 Nisan 2019 #14 Fearlass dedi: Yeni Gördüm Mesajı Windows 7 Ultimate Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 sistemi istersen linki verebilirim güncelledim verdiğim windows 7 ISO dosyası gibi.
Fearlass dedi: Yeni Gördüm Mesajı Windows 7 Ultimate Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 sistemi istersen linki verebilirim güncelledim verdiğim windows 7 ISO dosyası gibi.
Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2019 #15 AktifCan dedi: Windows 8.1 sistemi istersen linki verebilirim güncelledim verdiğim windows 7 ISO dosyası gibi. Genişletmek için tıkla... Gerek Yok Hocam Teşekkürler AktifCan dedi: Windows 8.1 sistemi istersen linki verebilirim güncelledim verdiğim windows 7 ISO dosyası gibi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim windows 8.1 pro link verirmisin Son düzenleme: 16 Nisan 2019
AktifCan dedi: Windows 8.1 sistemi istersen linki verebilirim güncelledim verdiğim windows 7 ISO dosyası gibi. Genişletmek için tıkla... Gerek Yok Hocam Teşekkürler AktifCan dedi: Windows 8.1 sistemi istersen linki verebilirim güncelledim verdiğim windows 7 ISO dosyası gibi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim windows 8.1 pro link verirmisin