GT 520 Bilgisayar İle Yapılabilecekler

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben evde bir bilgisayar buldum. Bilgisayar özellikleri şunlar:
GT 520 Ekran kartı
Pentium 4 3.20 GHZ İşlemci
2GB RAM
120GB OCZ SSD
Bu sistemle ne yapılabilir arkadaşlar. Yapılabilecek bir şey varsa örnek verebilir misiniz? (Örneğin; emulatör vb...) Bunun dışında bir işe yaramazsa SSD söküp ana bilgisayarıma takacağım. Ana bilgisayarımda bir SSD mevcut bu arada. RAM eksik olsa bile işlemciden kaynaklanan darboğazla oyun oynayabilir miyim?

Ana bilgisayarınız bu değilse SSD'yi çıkarmanızı öneririm, ki varsa ana sisteminizi de yazar mısınız lütfen? GT 520 ile GTA 5 en düşük ayarlarda oynanabilir. CS:GO, LoL gibi oyunlar oynayabilirsin. Benim gibi eski sistemlere merakın varsa Xeon CPU alıp destekli anakartın varsa overclock ile uğraşabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Call of duty 4 oynamadıysan hayatında çok şey eksiktir. Oynamadıysan oynamanı şiddetle tavsiye ederim.

Ana bilgisayarınız bu değilse SSD'yi çıkarmanızı öneririm, ki varsa ana sisteminizi de yazar mısınız lütfen? GT 520 ile GTA 5 en düşük ayarlarda oynanabilir. CS:GO, LoL gibi oyunlar oynayabilirsin. Benim gibi eski sistemlere merakın varsa Xeon CPU alıp destekli anakartın varsa overclock ile uğraşabilirsin.
Ana sistemim:
GTX 970 4GB GDDR5 O.C
İ7 4790 3.60GHZ
12GB RAM
600W BRONZE PSU
120GB SSD 1TB 7200RPM HDD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Call of duty 4 oynamadıysan hayatında çok şey eksiktir. Oynamadıysan oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
2GB
Mafia 1-2'yi de ben öneririm.
Mafia 2'yi ana bilgisayarımda şu anda bitirmek üzereyim. Ama tabiki Mafia 1 oyununu konudaki sistemi dağıtmaszam oynayacağım. Önerin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde arkadaaşlar bu bilgisayarla emülatör vesaire stabil çalışır mı? Örneğin PS2 emülatörü,GBA emülatörü vb... Ya da başka böyle bir öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı