mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2021 #11 GnçMühendis dedi: Hocam laptopunuzun markası ne ise tam adı ile uyumlu olacak şekilde 2. el çıkma anakartlara bakın ismi ve sistem bileşenleri ekran kartı falan aynıysa uyumludur. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama bulamadım AliExpress'te var mı dır? GnçMühendis dedi: Neyi Laptopunuzun markasını mı? Hocam kocaman yazar önde ya da arkasını çevirin orada barkod falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır anakartı nereden bulurum yazdım çıkmadı.
GnçMühendis dedi: Hocam laptopunuzun markası ne ise tam adı ile uyumlu olacak şekilde 2. el çıkma anakartlara bakın ismi ve sistem bileşenleri ekran kartı falan aynıysa uyumludur. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama bulamadım AliExpress'te var mı dır? GnçMühendis dedi: Neyi Laptopunuzun markasını mı? Hocam kocaman yazar önde ya da arkasını çevirin orada barkod falan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır anakartı nereden bulurum yazdım çıkmadı.
GnçMühendis Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 16 Ağustos 2021 #12 Eğer anakartı diyorsanız Letgo, Sahibinden gibi sitelere bakın. mirroR_65 dedi: Yazdım ama bulamadım AliExpress'te var mı dır? Hayır anakartı nereden bulurum yazdım çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Çıkmadıysa demek ki satılmıyor hocam
Eğer anakartı diyorsanız Letgo, Sahibinden gibi sitelere bakın. mirroR_65 dedi: Yazdım ama bulamadım AliExpress'te var mı dır? Hayır anakartı nereden bulurum yazdım çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Çıkmadıysa demek ki satılmıyor hocam
mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2021 #13 GnçMühendis dedi: Eğer anakartı diyorsanız Letgo, sahibinden gibi sitelere bakın. Çıkmadıysa demek ki satılmıyor hocam Genişletmek için tıkla... Her şey için sağ olun A15 anakart yazan ilanı arayacağım yine de.
GnçMühendis dedi: Eğer anakartı diyorsanız Letgo, sahibinden gibi sitelere bakın. Çıkmadıysa demek ki satılmıyor hocam Genişletmek için tıkla... Her şey için sağ olun A15 anakart yazan ilanı arayacağım yine de.