Elimde bir laptop var. İ3-380m işlemci, GT520m ekran kartı, 3GB RAM. CS:GO giriyorum ilk başlarda güzel 5 dakka sonra gözle görülür FPS düşüşleri var. Oynanmaycak duruma geliyor. Laptopun altına elimi koydugumda sıcak oluyor. Sizce sebep nedendir? Sıcaklık mı ozellik mi? RAM takıp sağlam sogutucu alsam nasıl olur veya 600 TL civarı satıp bi kasa toplasam.
Elimde bir laptop var. İ3-380m işlemci, GT520m ekran kartı, 3GB RAM. CS:GO giriyorum ilk başlarda güzel 5 dakka sonra gözle görülür FPS düşüşleri var. Oynanmaycak duruma geliyor. Laptopun altına elimi koydugumda sıcak oluyor. Sizce sebep nedendir? Sıcaklık mı ozellik mi? RAM takıp sağlam sogutucu alsam nasıl olur veya 600 TL civarı satıp bi kasa toplasam.
Sıcaklıkdan dolayıda fps düşüsü yaşıyorsunuz sistem yetersizliğinden dolayıda yaşıyorsunuz. Benim sistemimde CS GO da 4 dolaylarında ram kullanıyor. Sizin Ram yetersiz kalıyor. İşlemcide yetersiz.
Hem ısınma hem de sistemden dolayı düşük FPS alıyorsunuz. İlk olarak fandaki tozları falan halledin, ondan sonra çok küçük bir şekilde ekran kartına O.C. yapılabiliyorsa yapmanızı öneririm.