GT 520M laptopta Minecraft bir zamandan sonra kasmaya başlıyor

barancavindar

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz.

Takılı RAM 4,00 GB.

64 Bit.

NVIDIA GeForce GT 520M

Hepinize merhaba arkadaşlar, biz bugün arkadaşlarla 4 saat kendi sunucumuzda Minecraft oynadık herhangi bir mod da kullanmadık. Lakin son 1.30 saat oyun kasmaya başladı normalde 30 FPS alırken 10 15 FPS arası hatta daha az bile aldığı oldu. TLegacy kullanıyorum son sürüm Snapshot'da oynuyoruz YouTube'dan bakarak ayarları yaptım FPS ayarı sınırsız da grafik ayarları da en düşük normalde 1.19'da oynuyoruz ama nedense bunda oldu anlamadım. Arkadaşlarım büyük ihtimalle Snapshot'dan dolayı oluyordur dedi Driver Booster da kullanıyorum. Güncel donanım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeş aynı sisteme yakın bir sistem kullanmaktayim GT 525m i3 2330M ısıdan kaynaklı işlemci frekans dusuruyor ve fps düşüyordu ve 1.19. 2 de 200 FPS alıyorum 720p de.

Minecraft'in ayarlarind 2 GB RAM ver normalde 1 GB veriyor ve internette FPS ile alakalı videolar var onları bak.

He bir de eunutmadan söyleyeyim sistemin laptop olduğundan HD 3000 ekrna kartininkullaniyorsa ondan FPS düşer NVIDIA ayarlarından Java seçip yüksek performans sec FPS fark eder.

He bir de eunutmadan söyleyeyim sistemin laptop olduğundan HD 3000 ekrna kartininkullaniyorsa ondan FPS düşer NVIDIA ayarlarından Java seçip yüksek performans sec FPS fark eder.

Bilgisayar 2007 de üretilmiş galiba aldığım adam da baya kullanmış hiç kötü huyunu görmedim bilgisayarın bozulma falan da yaşamadım bilgisayarın içi büyük ihtimalle kanalizasyon gibi olmuştur.

Bilgisayar 2007 de üretilmiş galiba aldığım adam da baya kullanmış hiç kötü huyunu görmedim bilgisayarın bozulma falan da yaşamadım bilgisayarın içi büyük ihtimalle kanalizasyon gibi olmuştur.
Hocam eski laptoplar için eğer anlamıyorsanız direkt bilgisayarcıya götürüp temizletip termal macun değiştirmenizi öneririm hassas oluyorlar ancak kendiniz termal macun alıp onu sürdürseniz iyi olur benim o konuda dilim yandı. Konu da açmıştım forumda sorun yok termal macunu falan yeni diye ama adam leş gibi bir termal macun sürmüş 90 dereceyi 20 30 saniyede buluyordu gpu ve sizinki gibi fps düşürüyordu ısınmayı önlmek için. Kendim termal macun sipariş edip değiştirdim şimdi saatlerce oynuyorum 75'in üstünü görmüyor içini temizleyip termal macun değiştirdiğiniz zaman fps düşmelerinden kurtulursunuz.

Tamam hocam ben internetten alacağım sonra bilgisayarcı'ya götürür yaptırırım teşekkür ederim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…