GT 520M Sistem CS:GO Kaldırır Mı?

Triloji

Megapat
Makaleler
4
Yer
Samsun
Başlıkta belirttiğim gibi bu yazımda sizden sistemimin CS:GO kaldırıp kaldırmayacağı konusunda yardım isteyeceğim. Yaklaşık 2 yıldır kullandığım bilgisayarımı ağabeyim üniversiteye götürüyor. Bunu da kaldırır diye kakalayacaktı, kaldırır falan dedi ama ben pek umutlu değilim açıkçası, neyse konuya dönelim. Sistemim kaldırır mı? Kaldırırsa max. kaç FPS alırım?

• İşlemci: İntel Core i5-2430M 2.40Ghz
  • RAM: 4,00 (Kullanılabilir miktar: 2,36:cry:)
  • Sistem Türü: 32 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci
  • Ekran Kartı: İntel HD Graphics 3000
  • GEFORCE GT520M
  • CUDA 1GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim aynı sistemin bende Dell Insipiron N5110 var kaldırıyor hiç sıkıntı etme ama şöyle bir şey de söyleyeyim yeni alınmış bir sistem ile direk kurarsan en yüksek ayarlarda 30-50 fps arası alıyorsun. En düşük ayarlarda 1366*768'de ise 90-160 arası dolaşıyor ve adam bunu ekran kaydetme programı ile yapıyor tavsiyemi okuduysan teşekkürler. :D

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Size güvenip 6,5GB yükledim ve çalıştı. Tekrardan çok teşekkürler, bu arada yüksek ayar olsa da düşük ayar olsa da hep 50-60fps falan alıyorum :D.

Rahat oynarsın, zaten 50 FPS den yukarısının bir farkı olmuyor bak benim eski sistemi yazayım sana;

İntel core i5 4.nesil 2.6 ghz
4 gb ram 1600 mhz ddr3
Ati radeon 512mb 64 bit.

Ve bu sistemle 100 fpsleri gördüğüm oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı