Lerasen Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 221 26 Kasım 2018 #11 Ufuk Yeşil dedi: Windows Update zaten senin driverini yüklemiştir ancak büyük ihtimalle eski nesildir. Güncel driver kullanmak birazda olsa işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok. Benim 200lerde sürüm. Bu 300lerde yüklememiş. Zaten Windows 7 kullanıyorum.
Ufuk Yeşil dedi: Windows Update zaten senin driverini yüklemiştir ancak büyük ihtimalle eski nesildir. Güncel driver kullanmak birazda olsa işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok. Benim 200lerde sürüm. Bu 300lerde yüklememiş. Zaten Windows 7 kullanıyorum.
U Ufuk Yeşil Megapat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #12 Silinen üye dedi: Yok. Benim 200lerde sürüm. Bu 300lerde yüklememiş. Zaten Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman güncel driver indirmelisin. Faydası olacaktır.
Silinen üye dedi: Yok. Benim 200lerde sürüm. Bu 300lerde yüklememiş. Zaten Windows 7 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman güncel driver indirmelisin. Faydası olacaktır.