I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, GT 520M ekran kartım var. Nvidia Kontrol Paneli yok. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
Çözüm Eskilerdenn 21 Şubat 2022 ismailaras dedi: Sistem uyumluluğunda kalıyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin.
ismailaras dedi: Sistem uyumluluğunda kalıyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin.
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #11 Eskilerdenn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın komple kaldırır. Sonra da indirdiğiniz driveri kurun sorun büyük ihtimal çözülür. Genişletmek için tıkla... adı microfts temel bişey bişey oldu nvidla kendi sitesinden driver indiremiyorum acil help Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın komple kaldırır. Sonra da indirdiğiniz driveri kurun sorun büyük ihtimal çözülür. Genişletmek için tıkla... adı microfts temel bişey bişey oldu nvidla kendi sitesinden driver indiremiyorum acil help
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 21 Şubat 2022 #12 ismailaras dedi: adı microfts temel bişey bişey oldu nvidla kendi sitesinden driver indiremiyorum acil help Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Burdan indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
ismailaras dedi: adı microfts temel bişey bişey oldu nvidla kendi sitesinden driver indiremiyorum acil help Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Burdan indirmeyi deneyin.
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #13 Eskilerdenn dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Burdan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten bunu indirdim Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Burdan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten bunu indirdim
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 21 Şubat 2022 #14 ismailaras dedi: Zaten bunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Sorun tam olarak ne tekrar söyler misin yüklerken hata mı veriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
ismailaras dedi: Zaten bunu indirdim. Genişletmek için tıkla... Sorun tam olarak ne tekrar söyler misin yüklerken hata mı veriyor?
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #15 Eskilerdenn dedi: Sorun tam olarak ne tekrar söyler misin yüklerken hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Sistem uyumluluğunda kalıyor. Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: Sorun tam olarak ne tekrar söyler misin yüklerken hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Sistem uyumluluğunda kalıyor.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 21 Şubat 2022 #16 ismailaras dedi: Sistem uyumluluğunda kalıyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
ismailaras dedi: Sistem uyumluluğunda kalıyor. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin.
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #17 Eskilerdenn dedi: İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deniyorum.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 21 Şubat 2022 #18 ismailaras dedi: Tamamdır hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yine olmazsa bunu indirip windowsu güncelleyin çözülmüş olacaktır. Windows 10'u indirin Artı 0 Eksi
ismailaras dedi: Tamamdır hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yine olmazsa bunu indirip windowsu güncelleyin çözülmüş olacaktır. Windows 10'u indirin
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #19 Eskilerdenn dedi: İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu çözdü teşekkürler. Artı 0 Eksi
Eskilerdenn dedi: İndirdiğiniz ekran kartı driverini güvenli modda açıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu çözdü teşekkürler.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 21 Şubat 2022 #20 ismailaras dedi: Bu çözdü teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi