gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #21 riseisback dedi: PC'nizin iyi soğutulduğuna inanıyorsanız yapın. Ama bana mantıklı gelmiyor. Güç planından yüksek performansa aldığın zaman zaten işlemci %100 güçle çalışıyor. Çok fazla kurcalamaya gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam fps testi yapıp geliyorum.
riseisback dedi: PC'nizin iyi soğutulduğuna inanıyorsanız yapın. Ama bana mantıklı gelmiyor. Güç planından yüksek performansa aldığın zaman zaten işlemci %100 güçle çalışıyor. Çok fazla kurcalamaya gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam fps testi yapıp geliyorum.
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Aralık 2020 #22 gazwiez dedi: Hocam fps testi yapıp geliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarınızı yüksek performansa almayı unutmayın.
gazwiez dedi: Hocam fps testi yapıp geliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarınızı yüksek performansa almayı unutmayın.