GT 520MX PUBG Mobile Kasma Sorunu

Nevzatkiyir67

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Gameloop PUBG Mobile oynuyorum. Fakat bayağı bir kasma sorunu yaşıyorum. İslemci i5 2450M yükseltme yapsam bir faydası olur mu acaba? Şimdiden teşekkürler. Sistem bilgilerim aşağıda mevcut.
Intel i3 2330M
12 GB DDR3 1600MHz RAM
120GB Hi-Level SSD
GT 520MX ekran kartı
Windows 8.1 Pro

Sisteminiz gerçekten eski, Tencent Gaming Buddy ile deneyin birde. Büyük ihtimalle kasma işlemciden dolayı oluyor. Bu arada işlemci izin donanım destekli sanallaştırma desteği varsa BIOS'dan açmanız gerekiyor, ciddi anlamda performans artışı olacaktır.

Baktım, işlemciniz donanım destekli sanallaştırmayı destekliyor. Açık olup olmadığını Ctrl, Alt ve Del'e aynı anda basıp oradan görev yöneticisine tıklayıp oradan da yukarıdan performans bölümüne gelip bakmanız gerekiyor. Sağ tarafta sanallaştırma diye yazar eğer açıksa "evet", kapalıysa "hayır" yazar. Eğer açık değilse Google Amca'ya nasıl açılacağını sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sisteminiz gerçekten eski, Tencent Gaming Buddy ile deneyin birde. Büyük ihtimalle kasma işlemciden dolayı oluyor. Bu arada işlemci izin donanım destekli sanallaştırma desteği varsa BIOS'dan açmanız gerekiyor, ciddi anlamda performans artışı olacaktır.

Baktım, işlemciniz donanım destekli sanallaştırmayı destekliyor. Açık olup olmadığını Ctrl, Alt ve Del'e aynı anda basıp oradan görev yöneticisine tıklayıp oradan da yukarıdan performans bölümüne gelip bakmanız gerekiyor. Sağ tarafta sanallaştırma diye yazar eğer açıksa "evet", kapalıysa "hayır" yazar. Eğer açık değilse Google Amca'ya nasıl açılacağını sorabilirsiniz.
Suan baktım hocam acık yazıyor. 2.el i5 2450m işlemci buldum alıp yukseltme yapsam bı faydasını görürmüyüm acaba ? 1 hafta önce i5 2410m takmıstım fakat laptop açılmadı. i5 2450m desteklermi onuda bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı