arif_can Kilopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cep Telefonu Tamir Teknisyeni 17 Şubat 2018 #1 Geçenlerde GTA 5 aldım. Ekran kartım 4 GB GT525M. Biliyorum ki akıcı oynayamacağım lakin daha önce hiç oynamayı deneyen oldu mu, ne gibi sorunlarla karşılaştı? Fikir vermek isteyen olursa cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2018
Geçenlerde GTA 5 aldım. Ekran kartım 4 GB GT525M. Biliyorum ki akıcı oynayamacağım lakin daha önce hiç oynamayı deneyen oldu mu, ne gibi sorunlarla karşılaştı? Fikir vermek isteyen olursa cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Beşiktaş JK Hectopat Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521964243 17 Şubat 2018 #2 İzlediğim videolara ve eski konulara baktığıma göre 720p Low'da akıcı olarak oynanabiliyor. Bence yükle. Sisteminin geri kalanını da yazar mısın?
İzlediğim videolara ve eski konulara baktığıma göre 720p Low'da akıcı olarak oynanabiliyor. Bence yükle. Sisteminin geri kalanını da yazar mısın?