berkeryildirim35 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 50 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Selamlar GTA 5 indirmek istiyorum fakat sistemim açar mı tam bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı alta sistem özelliklerimi yazıyorum. AMD FX 6100 3.6 GHz 6 çekirdek işlemci. 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM. ASUS GeForce GT 530 2 GB 128 Bit ekran kartı.
Selamlar GTA 5 indirmek istiyorum fakat sistemim açar mı tam bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı alta sistem özelliklerimi yazıyorum. AMD FX 6100 3.6 GHz 6 çekirdek işlemci. 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM. ASUS GeForce GT 530 2 GB 128 Bit ekran kartı.
radi0head Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 5 Yer Void Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #2 Açsa bile 720p Low ayarlarda sıkıntılı oynarsınız rahat bir deneyim sunmaz. Artı 0 Eksi
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.914 Çözümler 2 31 Mart 2021 #3 berkeryildirim35 dedi: Selamlar GTA 5 indirmek istiyorum fakat sistemim açar mı tam bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı alta sistem özelliklerimi yazıyorum. AMD FX 6100 3.6 GHz 6 çekirdek işlemci. 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM. ASUS GeForce GT 530 2 GB 128 Bit ekran kartı. Genişletmek için tıkla... 720p en düşük ayarlarda 40 FPS oynarsın gibi. Artı 0 Eksi
berkeryildirim35 dedi: Selamlar GTA 5 indirmek istiyorum fakat sistemim açar mı tam bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı alta sistem özelliklerimi yazıyorum. AMD FX 6100 3.6 GHz 6 çekirdek işlemci. 16 GB 1600 MHz DDR3 RAM. ASUS GeForce GT 530 2 GB 128 Bit ekran kartı. Genişletmek için tıkla... 720p en düşük ayarlarda 40 FPS oynarsın gibi.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mart 2021 #4 Açar fakat 30fps zor. Artı 0 Eksi
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 31 Mart 2021 #5 Açar ama keşke açmasaydı dersiniz. Artı 0 Eksi
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 720p oynatır gibi. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 720p oynatır gibi.
KS KS berkeryildirim35 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 50 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #7 FurSam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 720p oynatır gibi. Genişletmek için tıkla... Bunu izledim ben de işlemci sanırım benimkinden daha düşük fakat yinede iyi oynatıyor gibi. Artı 0 Eksi
FurSam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 720p oynatır gibi. Genişletmek için tıkla... Bunu izledim ben de işlemci sanırım benimkinden daha düşük fakat yinede iyi oynatıyor gibi.
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #8 berkeryildirim35 dedi: Bunu izledim ben de işlemci sanırım benimkinden daha düşük fakat yinede iyi oynatıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam şimdi koyun sabaha denersiniz. Artı 0 Eksi
berkeryildirim35 dedi: Bunu izledim ben de işlemci sanırım benimkinden daha düşük fakat yinede iyi oynatıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam şimdi koyun sabaha denersiniz.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mart 2021 #9 @berkeryildirim35 hem konu açıp soruyorsun hem de cevap verenlere "üzgün" atıyorsun, sebep nedir? Tahminimizi söylüyoruz durum böyleyse böyle dostum. Artı 0 Eksi
@berkeryildirim35 hem konu açıp soruyorsun hem de cevap verenlere "üzgün" atıyorsun, sebep nedir? Tahminimizi söylüyoruz durum böyleyse böyle dostum.
KS KS berkeryildirim35 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 50 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #10 Aorus dedi: @berkeryildirim35 hem konu açıp soruyorsun hem de cevap verenlere "üzgün" atıyorsun, sebep nedir? Tahminimizi söylüyoruz durum böyleyse böyle dostum. Genişletmek için tıkla... Kötü amaçlı atmıyorum reis kendi açımdan atıyorum FurSam dedi: Deneyin hocam şimdi koyun sabaha denersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denemekten zarar gelmez haklısın Artı 0 Eksi
Aorus dedi: @berkeryildirim35 hem konu açıp soruyorsun hem de cevap verenlere "üzgün" atıyorsun, sebep nedir? Tahminimizi söylüyoruz durum böyleyse böyle dostum. Genişletmek için tıkla... Kötü amaçlı atmıyorum reis kendi açımdan atıyorum FurSam dedi: Deneyin hocam şimdi koyun sabaha denersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denemekten zarar gelmez haklısın