GT 530 ve GTX 750 Ti SLI

ahmet k gndz

Hectopat
Daha fazla  
Şu an sahip olduklarım: anakart wibtek H-61M, ekran kartım GTX 530(OEM), i3-2120, 8 GB RAM DDR3 1333 MHz, power kasanın verdiği 250 watt verimliliğine bakmadım.

Satın almak istediğim GTX 750 Ti ile GTX 530'u beraber kullanmak istiyorum. Kullanılabilir mi ? Kullanılabilirse nasıl ?

Arkadaş 750 Tİ'i SLİ olarak değil de GT 530 ile beraber çift GPU olarak kullanmanın mümkün olup olmadığını sormuş anladığım kadarıyla...

Konu hakkında bilgi sahibi değilim ancak böyle bir şey yapmak için DirectX 12 destekli GPU'lara ihtiyaç var diye düşünüyorum. GT 530 da DirectX 12 desteklemediğinden böyle bir şey ne yazık ki mümkün olmayacaktır.

Arkadaş 750 Tİ'i SLİ olarak değil de GT 530 ile beraber çift GPU olarak kullanmanın mümkün olup olmadığını sormuş anladığım kadarıyla...

Konu hakkında bilgi sahibi değilim ancak böyle bir şey yapmak için DirectX 12 destekli GPU'lara ihtiyaç var diye düşünüyorum. GT 530 da DirectX 12 desteklemediğinden böyle bir şey ne yazık ki mümkün olmayacaktır.
Evet anlatmak istediğim buna benzer benim amacım 2 ekran kartını da kullanıp bir miktar daha performans alabilmek. SLI desteklemediğini biliyorum bu yüzden farklı bir birleştirme yoluyla yapabilir miyim ? Bunu öğrenmek istiyorum..

Ek 1 : Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Evet anlatmak istediğim buna benzer benim amacım 2 ekran kartını da kullanıp bir miktar daha performans alabilmek. SLI desteklemediğini biliyorum bu yüzden farklı bir birleştirme yoluyla yapabilir miyim ? Bunu öğrenmek istiyorum..

Ek 1 : Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
SLI dediğin olay aynı model iki kartla yapılır. Biri farklı biri farklı kartla olmaz. Hiçbir şekilde birleştiremezsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı