GT 540M Crysis 3 düşük FPS

Makaleler
51
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben de oyunu indirdim, yükledim. Crack'ini üstüne yapıştırdım. Oyunu açıyorum fakat oyunun Crack logosu geliyor ve kapanıyor. Devamı yok. Yardımcı olur musunuz ?

Skidrow sitesinde yeni Crack çıktı onu dene çözülecektir sorun. Benimde şöyle bir sorunum var; Oyunu grafik ayarlarını ultra da yapsam low da yapsam hep aynı, sürekli 10 20 fps alıyorum. Sistemim Core i5 2410m 2.3 ghz, Nvidia GT 540M, 6 GB Ram. Ekran kartı sürücüm güncel ; 314.07

Zaten pek bir şey beklemiyorum ama Crysis 2 Hıgh ayarda 30 fps, GTA 4 hıgh ayarda 25 fps alıp, Crysis 3 LOW 15 20 fps almak saçma olsa gerek...

Hiç de değil bence. Neden mi ? Çünkü Crysis 2 ve GTA 4'u DirectX 10 ile açıyorsun. Crysis'i DirectX 11 ile. Bence normal bir değer...

Bu arada şunu da söyleyeyim Crysis 3'de oyuna girerken Logosu çıktıktan yanıt almıyorsanız veya tıkladıktan sonra oyuna girmiyor ve yanıt almıyorsanız oyunun menüsünden İnstaller'e tıklayın, sonra DirectX klasörüne tıklayın, daha sonra Redist klasörünün içindeki "DXSETUP" adlı programı çalıştırın ve bilgisayarınıza kurun öyle deneyin.

7 GB'ını indirdim oyunun. 15 GB indirmeyi başarabilirsem HD 6850 ile hangi ayarlarda oynayabilirim ?

Sistemim aşağıda yazıyor. Bana HD ayar ve orta-düşük grafik ayarlarında 30 üstü alırım gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı