GT 540M GTA 4'ü Kaldırır mı?

ddenizz

Hectopat
Biliyorum GTA 4 eski bir oyun olsa da 2008'in sonlarında çıktı bende bilgisayarımı 2011'in sonunda aldım. Ekran kartım oyun ekran kartı değil fakat belki kaldırır diye ümit ediyorum. 2009 aldığım bilgisayar kaldırmamıştı bilmiyorum belki bu düşük ayarlarda kaldırır mı diye sorayım dedim. Birde bu bilgisayarın kaldırabileceği güzel oyun var mı?

Doğrudan Erişim: http://i.hizliresim.com/K4ZpDG.png

Krm0d7.png

Biliyorum ama benim bilgisayarım gereksiz oyunlarda gereksiz kasmalar yapıyor. Mesela geçen Pes 2014 saçma sapan kasma yaptı ve oyun çıktığından beri oynuyorum ilk defa böyle oldu. Yüklediğim bazı oyunlarda da böyle oldu bende boşu boşuna oyun satın almayım diye sordum. Sağ olun.

Biliyorum ama benim bilgisayarım gereksiz oyunlarda gereksiz kasmalar yapıyor. Mesela geçen Pes 2014 saçma sapan kasma yaptı ve oyun çıktığından beri oynuyorum ilk defa böyle oldu. Yüklediğim bazı oyunlarda da böyle oldu bende boşu boşuna oyun satın almayım diye sordum. Sağ olun.
Senin sisteminde gereksiz yere olan kasmaları kim nerden bilsin? Arkadaşın verdiği site nasıl bilsin? GT 540M her zaman GT 540M. :) Yeterli bir kart değil ancak kötü bir kart da değildir GT 540M.

İlk olarak siteye giriyoruz. Daha sonra listeden oyunumuzu seçiyoruz.
eaybJ2.jpg

Oyunumuzu seçtikten sonra "Can You Run It" butonuna tıklıyoruz.

w12lPB.jpg

Karşımıza gelen pencerede "Automatic Detection" başlığı altındaki "Start" butonuna basıyoruz.

e5o1pd.jpg

Karşımıza bu şekilde bir pencere geliyor ve daha sonra java uyarımız geliyor.

xBR5oQ.jpg

"Run" butonuna tıklıyoruz ve sitedeki çubuğumuz doluyor.

wMP3l9.jpg

Çubuk dolduktan sonra bizi sonuca yönlendiriyor.

epmpYn.jpg

Sonuç "Slow" ve "Fast" yazan bilgisyarların arasında grafikle ve altında ise yazı ile belirtiliyor.

Not : Bu sitenin çalışması için en son java sürümünün kurulu olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı