GT 540M sistem mavi ekran veriyor

riseisback

Hectopat
Makaleler
1
Selam;

Arkadaşlar NVIDIA GT 540M modelli bir ekran kartı kullanıyorum. Ekran arada sırada gidip geliyor, denetim masasında tüm şeyler birbirine giriyor ve NVIDIA ile ilgili mavi ekran hataları alıyorum. Sizce GPU arızalı olabilir mi? Ne yapmam gerek?

Minidump dosyalarını paylaş.

Paylaştıktan sonra şimdiden DDU ile ekran kartı sürücülerini silip 391.35 sürümünü kur.

Dostum, şu an minidump paylaşamıyorum.

Genellikle anlık olarak ekran kartına yük binince ekran gidip geliyor. Ama oyunlarda da aynı sorun var. Her şey birbirine karışıyor ve mavi ekran veriyor.

O kart eski laptopumda da vardı sene başında bozuldu, bu sene içerisinde 3 4 tane daha bu kartla ilgili bozulma konusu gördüm, sizin laptopta da ekranla ilgili arızalar varmış.
Genellikle anlık olarak ekran kartına yük binince ekran gidip geliyor. Ama oyunlarda da aynı sorun var. Her şey birbirine karışıyor ve mavi ekran veriyor.

Devre dışı bırakıp , tekrar etkinleştirdiğimde sorun dizeliyor fakat ısındıktan sonra aynı problem başlıyor. Bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…