GT 540M sistemde GTA V'te FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Erentiftik0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-12650H -- RTX 4050 6GB -- 16GB DDR5 RAM -- 1TB Samsung M2 SSD -- 144HZ 15.6 İNÇ
RAM
6GB DDR3
SSD veya HDD modeli
HDD 466GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 540M 2 GB
Anakart
Lenovo Huronriver platform
İşlemci
Intel i5 2450M
Herkese merhaba arkadaşlar,. Başlıktan da anlaşılacağı gibi GTA'da sürekli FPS düşmesi yiyorum. Grafikleri ne kadar düşürsemde yine drop giriyor. Frame scalingi en düşüğe getiriyorum gölgeleri kapatıyorum, çözünürlüğü 800x600'e alıyorum fakat yine de drop giriyor. Windows 8.1 single language kullanıyorum. Arkadaki programları da kapatıyorum elimden geldiği kadar. Harddiskime defrag işlemide yaptım. Yeni format da attım fakat durum hala aynı. Hard diskim defrag programında harddiskimin durumu iyi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, droplar ciddi derecede azalır fakat FPS'inizde gözle görülür büyüklükte bir artış olmaz.

6 GB RAM takılı şu an laptopta ama 2 tane 3GB mı bilmiyorum eğer öyleyse bir tane 3GB ı söküp 8 GB taksam olur mu bir de MHz değerleri aynı olmalı mı?

RAM'iniz yetersiz ve oyun HDD'de. Bu ikisi tamamen drop sebebi.
Oyundan oyuna değişir ama oyun normalde ram üstünde oynanıyor.
Sadece ilk yüklemede HDD den ram e atıyor.
Veya ram yetmez ise sanal bellek kullanımı diskten yapılıyor. Belki bu sebep ile kasıyordur.

Sistemin yetersis bu sistemin bir üst modeli vardı ben düşükte 30 alıyordum sonra yükseğe çektim hdd gitti sil gta 5 bence. Ram den kaynaklanıyor. Gta bence en az 8 ile oynanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…