GT 540m ve i5 2450M Sistem CSGO'da Düşük FPS Sorunu

ilker46

Decapat
GT540m ve Intel Core i5-2450M @ 2.50GHz sistemim var. Eskiden 60 80'lerde alıyordum düşük ayarlarda. Şimdi ise 40 30 gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bendede var ben 90-100 iken şimdi 20-30 hatta ekran kartı sorun veriyor ve atıyor.

Steam böyle şeyleri sanki bilinçli olarak yapıyor 2012de HD4850 ekran kartımla 70fps alırken artık oyundan atıyor

CS:GO oldukça güncel kalan bir oyun, yeniliklerle performansı azaltacak şeyler gelmiş olabilir.

Yine de MSI Afterburner v.b. bir program ile oyun içi sıcaklık ve bileşen kullanımlarına bakmanızı öneriyorum. Belki ısınma sorunu ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Isınma sorunu yoksa da performansınızı limitleyen bileşeni bulabilirsiniz.

CS:GO oldukça CPU performansı istediğinden dolayı 2450M'den kaynaklanan bir limit olabileceğini düşünüyorum ama üstte dediğim gibi oyun içinde kullanımlara bakarak tam bir yorum yapabilirsiniz, başka bir bileşenden de kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…