GT 545 vs GT 730

Evet şu anda GT730 kullanıyorum eğer bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. DDR3 versiyonu benimki bu arada.

Bu kısma katılıyorum ama GTX 1650 kesinlikle daha iyi. Ve siz kime göre konuşuyorsunuz bir oyuncu mu yoksa bir render alma işlemi için mi?

Render performansında %29'luk farkla önde GTX 970.ayrıca çeşitli oyun testlerine baktığımızda FPS değerlerininde 1650'den yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

İfadeler: DKB
GT545'in de iki versiyonu var; GDDR5 ve DDR3 olarak. GDDR5 olanının gücü HD4770 ile eşit görünüyor fakat birkaç özellik açısından daha iyi bir seçenek gibi. Onun dışında DDR3 versiyonu ise GT730'a yaklaşık %33 fark atıyor. Bunun sebebi de soldan ikinci sayısı GT730'dan daha yüksek: GT545. TechPowerUp'a bir girip bakın, daha performanslı olduğunu göreceksiniz.
GT730'un da çeşitli versiyonları var.

Render performansında %29'luk farkla önde GTX 970.ayrıca çeşitli oyun testlerine baktığımızda FPS değerlerininde 1650'den yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Bana lütfen bunlara UserBenchmark'tan baktığını söyleme.

öncelikle çok teşekkür ederim.Tam olarak özellikler şu şekilde;
Geforce GT 545 2GB DDR3 256 BİT
MSİ Geforce GT 730 4GB DDR3 128 BİT
Bu verilere göre GT 545 daha iyi oluyor dediğinize göre galiba
Evet şu anda GT730 kullanıyorum eğer bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. DDR3 versiyonu benimki bu arada.
mesela battlefield 4 oynadınızmı fps nasıldı ya da genel olarak performansı

Net olarak FPS değerini hatılamıyorum ancak 720p Low'da oynayabilmiştim. Sanırım 40-60 arasıydı emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…