GT 555M sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Kairospasha

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 555M
İşlemci
i7
Bilgisayarımın özellik bakımından eski olduğunu biliyorum lakin halletmem gereken bazı küçük çaplı işlerde yardımcı olabileceği için kullanıyorum. Mavi ekrandan dolayı bilgisayara format atmıştım fakat gene aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Aşağıya minidump dosyamı bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Minidump: Minidump.rar

İşletim Sistemi: Windows 10 Home
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz
Takılı Ram: 8 Gb.
Anakart Adı: MSI GE620/GE620DX/FX620DX (MS-16G5)

Son düzenleme:
Siz bunu nereden indirdiniz? Rehberden indirseydiniz keske. Cok eski surum. Ayrica 8 GB RAM 12 saat surmemeli.

Rehberden indirmiştim aslında. Gündüz tekrardan kontrol edip, güncel sürümü yükleyip sonuçları sizle paylaşacağım.

Siz bunu nereden indirdiniz? Rehberden indirseydiniz keske. Cok eski surum. Ayrica 8 GB RAM 12 saat surmemeli.
Rehberdekini indirdim, usb belleğime kurdum. Fakat usb bellek ile sistemi çalıştırdığımda memtesi açmak yerine windowsu açtı direkt.

MemTest86 Buradan yukarıda ki indir yazan 10.2 sürümünü indirip kurdum.

Sürümle ilgili olabilir mi acaba sorun ?

Son düzenleme:
Son sürümü kurup test eder misiniz? Boot menüsüne girip usbnizi seçin. Boot tuşunu model aratarak internetten öğrenebilirsiniz.

Son sürümü de kurdum boot menüsünden USB ile de başlattım ne yazık ki memtes ekranını alamıyorum. Bundan önce denemiş olduğum eski sistemler için olan linkte böyle bir sorun almadan o ekranı gördüm. Hatta geçen sayfada verileri sizinle paylaştım.

1689679519417.png
İlk başta en üstteki yerine buna tıklayarak kurulum yapmıştı. Bunda 12 saatleri buldu, bitmedi lakin bazı yanıtlar verdi. Sonrasında son sürümü deneyin dediğiniz de. Temiz kurulum yaptım lakin biosta usb ile başlatmama rağmen windows ekranı geldi.

Dosya Ekleri

• 1689679501291.png
    1689679501291.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı