GT 555M Ünlem Sorunu

Tolga Emre

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aygıt yöneticisinde nvidia GeForece GT 555M yazının başında ünlem (!) işareti var. Güncelle diyorum aygıtınız güncel diyor. Nvidia'nın sitesinde driver indirdim yükledim hala aynı olmadı. Temiz kurulum yaparak yükleyim düzelir dedim yine olmadı mozilla indirdim java desteği var diye otomatik bulup indirdim yine güncellenmedi. Nvidia experience indirdim o yüklesin diye o da yüklüyor tekrar başlıyor pc nvidia experience'e giriyorum tekrar aynı şeyi bir daha indiriyor. Sürekli böyle devam ediyor kullanamıyorum yardım edin lütfen.

(Kurulum tamamen bitiyor her şeyi yüklüyor ama hiçbir değişiklik olmuyor.)

@Recep Baltaş bunu çözmeme yardım et abi

kardeşim windows 10'a geçmek için çok uğraştım yükseltmede hatalar alıyorum temiz kurulum yapmayı denedim usbden resimde görüdüğün gibi hata aldım oda olmadı :\

Diski gpt yapın sonra temiz kurulumla rehbere göre geçin.

karadeşim onuda şöyle açıklayım bilgisayarım lenovo destekten gelen cdler ile kuruldu disk bölme yetkisi felan vermiyor bana teknik bi sorun yaşadıkça onu kullanıyorum bende normal format atamıyorum artık zaten pes ettim 3 gündür bitirdi beni bu pc geçmiyorum windows 10 dedim artık, tek sıkıntı şu nvidia benim için çünkü kontrol paneli felan yok ayar yapamıyorum :\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…