LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Mayıs 2021 #11 barandqn dedi: RAM farkı etki ediyor işlemciniz aynımı peki? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla i5-3230M'di. Arada çok az fark vardır diye tahmin ediyorum.
barandqn dedi: RAM farkı etki ediyor işlemciniz aynımı peki? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla i5-3230M'di. Arada çok az fark vardır diye tahmin ediyorum.
S Str0wer Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #12 LossSantos dedi: Hatırladığım kadarıyla i5-3230M'di. Arada çok az fark vardır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 4?
LossSantos dedi: Hatırladığım kadarıyla i5-3230M'di. Arada çok az fark vardır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 4?
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Mayıs 2021 #13 Onu da oynamıştım. Ayarları falan hiç hatırlamıyorum. Ama akıcıydı.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Mayıs 2021 #14 Str0wer dedi: GTA 4? Genişletmek için tıkla... GTA 4 oynarsınız ama GTA 4'te sanırsam optimizasyon sorunu vardı.
Str0wer dedi: GTA 4? Genişletmek için tıkla... GTA 4 oynarsınız ama GTA 4'te sanırsam optimizasyon sorunu vardı.
S Str0wer Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #15 436523 dedi: GTA 4 oynarsınız ama GTA 4'te sanırsam optimizasyon sorunu vardı. Genişletmek için tıkla... Hangi ayar oynayayım? Orta kaldırır mı ve GTA 5'te uçak sürüyorduk GTA 4'te uçak var mı?
436523 dedi: GTA 4 oynarsınız ama GTA 4'te sanırsam optimizasyon sorunu vardı. Genişletmek için tıkla... Hangi ayar oynayayım? Orta kaldırır mı ve GTA 5'te uçak sürüyorduk GTA 4'te uçak var mı?
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Mayıs 2021 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Youtube da böyle bir video var. Ram 2GB daha fazla. Belki aklındaki soruları cevaplar. Bu da GTA 4: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Youtube da böyle bir video var. Ram 2GB daha fazla. Belki aklındaki soruları cevaplar. Bu da GTA 4: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Mayıs 2021 #17 Str0wer dedi: Hangi ayar oynayayım? Orta kaldırır mı ve GTA 5'te uçak sürüyorduk GTA 4'te uçak var mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır sanırım, uçak var. (Uçak yokmuş, helikopter varmış)
Str0wer dedi: Hangi ayar oynayayım? Orta kaldırır mı ve GTA 5'te uçak sürüyorduk GTA 4'te uçak var mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır sanırım, uçak var. (Uçak yokmuş, helikopter varmış)
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Mayıs 2021 #18 436523 dedi: Kaldırır sanırım, uçak var. Genişletmek için tıkla... GTA 4'te uçak yok helikopter var.
barandqn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 208 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #19 Str0wer dedi: GTA 4? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var yardımcı olur belki işlemcisi farklı ama fazla bir fark yok arada sanırsam.
Str0wer dedi: GTA 4? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video var yardımcı olur belki işlemcisi farklı ama fazla bir fark yok arada sanırsam.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Mayıs 2021 #20 LossSantos dedi: GTA 4'te uçak yok helikopter var. Genişletmek için tıkla... Oynamadığım için bildiğim kadarıyla söyledim.
LossSantos dedi: GTA 4'te uçak yok helikopter var. Genişletmek için tıkla... Oynamadığım için bildiğim kadarıyla söyledim.