emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Driver'ı indirdim ama bu sürüm desteklenmiyor hatası veriyor. Elinizde Windows 10 için güncel GT 620 Driver'ı var mı? Şu an driver yüklü değil. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Arkadaşlar Driver'ı indirdim ama bu sürüm desteklenmiyor hatası veriyor. Elinizde Windows 10 için güncel GT 620 Driver'ı var mı? Şu an driver yüklü değil.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 26 Temmuz 2022 #2 NVIDIA GeForce GT 620 ekran kartı için en güncel NVIDIA sürücüsü 391.35. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
NVIDIA GeForce GT 620 ekran kartı için en güncel NVIDIA sürücüsü 391.35. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 26 Temmuz 2022 #3 Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İkisinden biri mutlaka uyacaktır
Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İkisinden biri mutlaka uyacaktır
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Deniyorum, geri dönüş yapıcagım sağolun. Nicat Özdemir dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İkisinden biri mutlaka uyacaktır Genişletmek için tıkla... Teşşekürler <3 Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
Deniyorum, geri dönüş yapıcagım sağolun. Nicat Özdemir dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com İkisinden biri mutlaka uyacaktır Genişletmek için tıkla... Teşşekürler <3