Merhaba arkadaşlar; battlefield 1 beta'yı PC'ye sorunsuz yükledim. Oyunu açtığım zamanda normal akışında, fakat oyun içerisine girdiğim ve oyunu oynarken kasma meydana geliyor. FPS'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. FPS 10'da kalıyor ve onun üzünerine çıkmıyor...
Merhaba arkadaşlar; battlefield 1 beta'yı PC'ye sorunsuz yükledim. Oyunu açtığım zamanda normal akışında, fakat oyun içerisine girdiğim ve oyunu oynarken kasma meydana geliyor. FPS'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. FPS 10'da kalıyor ve onun üzünerine çıkmıyor...
Bende r7 240 var. Şu anda hepsiburadada 170 TL. 1366*768 çözünürlükte düşük ayarlarda 50 fps oynatıyor. Eğer üst model bir ekran kartı için bütçen yoksa öneririm.
Arkadaşlar bende Gtx 750 ti var ama ayarları ne kadar da düşüğe çeksem kasıyor. Ama r7 240 da kasmıyor diyor arkadaş. Tam olarak anlamadım. Grafikleri öyle yerlere çektim ki hala fps aynı.
Arkadaşlar bende Gtx 750 ti var ama ayarları ne kadar da düşüğe çeksem kasıyor. Ama r7 240 da kasmıyor diyor arkadaş. Tam olarak anlamadım. Grafikleri öyle yerlere çektim ki hala fps aynı.
1366×768 düşük ayarlarda 50 fps civarında oynayabiliyorum. Ayrica ekran kartımın bellek ve işlemci frekansı normal değerlerinde değil. MSI Afterburner ile 730 MHz degerinden 1040 MHz degerine çektim. 750 ti nin kasmaması gerekiyor. Tam olarak kaç fps veriyor?
Bu videoda 750 ti full Hd Medium ayarlarda 60 fps de oynatıyor. Senin sisteminde bir sorun olmalı
650watt 80+ corsair güç kaynağım var. Sürücülerim de güncel ama hala anlamadım. Sanırım oyun online olduğundan dolayı işlemciye fazla yük bindiriyor ve işlemci kaldıramıyor. Ama emin değilim.