GT 630 Çözünürlük Sorunu

zbtaskirmaz

Kilopat
Bu sorunla karşılaşan tonla insan var, e sorunun çözümü de var fakat bende işe yaramıyor diyebiliriz. Overclock için BIOS'un versiyonunu düşürmem gerektiğini fark ettim yapmaya çalıştım fakat olmadı. Garantiye götürdüm orada ekran kartını çıkartıp yeniden taktıklarında sorunu çözdüler format atıp verdiler. Nasıl olduğunu anlamadım ama çalışıyor düzgünce ve Overclock yapabildim. Sorun şu ki monitörüm 1440x900 çözünürlüğünü destekliyor fakat Nvidia Denetim Masasında ve görüntü ayarlarında bu çözünürlük yok. Özel çözünürlük ekle deyip yapabildim ama bu sefer de bazı oyunlar bu çözünürlüğü çalıştırmıyor. Düşük çözünürlükte oynamak zorunda kalıyorum. Yardım edin

Ekran kartım Nvidia GT 630.

Sürücüleri güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı oyunlar derken? Benimde ekran kartım GT 630.Bence driver ile alakalı geçen gün bilgisayarımı formatlamıştım ve aygıt yöneticisinden driveri otomatik güncellemiştim. Sanırım 370. versiyonunu yüklemişti ve CS:GO da tüm çözünürlükler vardı. Bugün Driver Booster programından güncelleme yaptım fakat bu sefer CS:GO ya girdiğim zaman çözünürlüklerin 4/1'i gitmişti. Sende driveri kaldır ve aygıt yöneticisinden taratıp yüklemeyi dene.

Ben sitesinden indiriyorum genelde. Senin dediğini de deneyeceğim ama. Eskiden Nvidia Denetim Masasında monitörümün modeli yazardı şuan sadece analog ekran yazıyor sorun bu olabilir mi?

General Mobile 4G Dual cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

O da driver ile alakalı olabilir birde dediğimi dene sonra bakalım.

Sorunun driver ile alakalı olmadığını öğrendim. Çoğu kişi vga kablosunu değiştirdikten sonra yaşamış sorunu. Ben dvi dönüştürücü kullanıyorum çok eskidi diye yenisini aldım ve sorun başladı. Çoğu kişi kablonun vidalarını iyici sıktıktan sonra çözmüş ama bende olmadı. Sanırım pc ile monitör arasında bir data alışverişi vesayre olmuyor o yüzden de pc monitörü tanıyamıyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…