GT 630 Ekran Kartını GTX 950 veya 960 ile Değiştirme

ahmetxonic

Megapat
Daha fazla  
Siğar mi kasaya? Nasil yaparim? Soylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Gt 630 kullaniyorum ve yeni sistem alcam.

Dosya Ekleri

• IMG_20160410_194136.JPG
    76,4 KB · Görüntüleme: 553
Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için.

Modeli Casper Nirvana (NFL.21.20.4L)

Yada hangi ekran kartı iyi olur 500-900 tl arası

Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için.

Bütün sistem özelliklerinizi yazınız PSU dahil kasanızın tam ismini öğrenemezseniz bile kapağı açıp ne kadar uzun ekran kartı takabilirsiniz bir ölçün.

Mantıken 630 oluyorsa 950 de olur diye düşünüyorum veya 960

Dosya Ekleri

• DDDDD.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 491
  • SADASD.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 359
Gt 630'un boyu Gtx 950 den küçük kalıyor ,ben daha önce incelemiştim sığmayacağını düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim

Gt 630'un boyu Gtx 950 den küçük kalıyor ,ben daha önce incelemiştim sığmayacağını düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim
Kaan şimdi yani kasa eski bir kasa kasaya yan koyulduğu için ekran kartı heralde sığar diye düşünüyürum

Kaan şimdi yani kasa eski bir kasa kasaya yan koyulduğu için ekran kartı heralde sığar diye düşünüyürum
bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil
internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…