ahmetxonic Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #1 Siğar mi kasaya? Nasil yaparim? Soylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2016
U UnknowsGhoSts Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #2 Bende Gt 630 kullaniyorum ve yeni sistem alcam. Dosya Ekleri IMG_20160410_194136.JPG 76,4 KB · Görüntüleme: 553
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 16 Nisan 2016 #3 Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için.
Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için.
U UnknowsGhoSts Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #4 MasterofTechnology dedi: Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için. Genişletmek için tıkla... Sjsjs dogru diyorsun kardesim.
MasterofTechnology dedi: Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için. Genişletmek için tıkla... Sjsjs dogru diyorsun kardesim.
ahmetxonic Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #5 Modeli Casper Nirvana (NFL.21.20.4L) Yada hangi ekran kartı iyi olur 500-900 tl arası MasterofTechnology dedi: Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için. Genişletmek için tıkla...
Modeli Casper Nirvana (NFL.21.20.4L) Yada hangi ekran kartı iyi olur 500-900 tl arası MasterofTechnology dedi: Kasaya sığar mı diyorsunuz, kasanın resmini ya da modelini yazmıyorsunuz. Bize vahiy mi gelicek sizin kasanıza sığıp sığmayacağını anlamamız için. Genişletmek için tıkla...
B Burri_06 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #6 Bütün sistem özelliklerinizi yazınız PSU dahil kasanızın tam ismini öğrenemezseniz bile kapağı açıp ne kadar uzun ekran kartı takabilirsiniz bir ölçün.
Bütün sistem özelliklerinizi yazınız PSU dahil kasanızın tam ismini öğrenemezseniz bile kapağı açıp ne kadar uzun ekran kartı takabilirsiniz bir ölçün.
ahmetxonic Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #7 Mantıken 630 oluyorsa 950 de olur diye düşünüyorum veya 960 Dosya Ekleri DDDDD.png 22,2 KB · Görüntüleme: 491 SADASD.png 21,9 KB · Görüntüleme: 359
^^Kaan^^ Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #8 Gt 630'un boyu Gtx 950 den küçük kalıyor ,ben daha önce incelemiştim sığmayacağını düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim
Gt 630'un boyu Gtx 950 den küçük kalıyor ,ben daha önce incelemiştim sığmayacağını düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim
ahmetxonic Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2016 #9 ^^Kaan^^ dedi: Gt 630'un boyu Gtx 950 den küçük kalıyor ,ben daha önce incelemiştim sığmayacağını düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Kaan şimdi yani kasa eski bir kasa kasaya yan koyulduğu için ekran kartı heralde sığar diye düşünüyürum
^^Kaan^^ dedi: Gt 630'un boyu Gtx 950 den küçük kalıyor ,ben daha önce incelemiştim sığmayacağını düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Kaan şimdi yani kasa eski bir kasa kasaya yan koyulduğu için ekran kartı heralde sığar diye düşünüyürum
^^Kaan^^ Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #10 ahmetxonic dedi: Kaan şimdi yani kasa eski bir kasa kasaya yan koyulduğu için ekran kartı heralde sığar diye düşünüyürum Genişletmek için tıkla... bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek
ahmetxonic dedi: Kaan şimdi yani kasa eski bir kasa kasaya yan koyulduğu için ekran kartı heralde sığar diye düşünüyürum Genişletmek için tıkla... bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek