ahmetxonic Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2016 #11 ^^Kaan^^ dedi: bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğin için sağol yinede ^^Kaan^^ dedi: bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek Genişletmek için tıkla... Birde Zaten GTA V olduğu için kasmadan oynamak istiyorum o yüzden böyle dedim
^^Kaan^^ dedi: bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğin için sağol yinede ^^Kaan^^ dedi: bu senin seçimin tabikide saygı duyarım amacım seni engellemek değil internetten boylarına bakabilirsin ona göre al amacım yardım etmek Genişletmek için tıkla... Birde Zaten GTA V olduğu için kasmadan oynamak istiyorum o yüzden böyle dedim