GT 630 görüntü vermiyor

H1MES

Hectopat
Merhaba arkadaşlar son 2 aydir falan bu hata oluyordu. BIOS pilini cikar tak RAM'i cikar tak falan duzeliyordu. Ama son 1 aydir nedense bir kere oldu bir daha ne yaptiysam olmadi. Ekran kartim GT 630 su an aygıt yoneticinde gozukmuyor.

A. yöneticisinde Intel HD gözüküyor su an ekran karti fani saglam donuyor daha yeni termallemistim zaten isiniyor diye 50 derece calisiyordu. PC'yi actigimda arkadan VGA-DVI donusturucu bagladigımda "no signal" hatasi aliyorum yeni donusturucu de aldim.

Soyle aciyorum butun fanlar saglam donuyor ekran karti isiniyor bile ama goruntu gelmiyor sadece onboard takiliyorum. Yani oyun falan giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ekran kartının kabloyu taktığın yeri sağlam olmayabilir bende pek bilmiyorum o ekran kartının kablo takma yerini temizle içine bak belki tırnağı kırılmıştır garantisi varsa garantiye gönder mahalle bilgisayarcısına götürme bilgisayarımın ramını çalmıştı mahalledeki bilgisayarcı artık 0 güvenim var onlara

Yanlış bilmiyorsam GT 630 fazladan güç kablosu olmadan çalışıyor.

Yok herhangi bir güç kalblosu yok eski ekran kartlarindan zaten

Sorun çok uyuz edici yani fani saglam donuyor ama ekran no signal veriyor on board takiyim direk geliyor ekran karti arizali olabirmi dicem daha yeni calisiyordu hep no signal hatasi oluyordu ram tak cikar bios pil tak cikar duzeliyordu ama simdi hic gelmedi daha yenide termal macunlu idi hicbi isinma sorunu yok yani

Bana sanki bios ekran kartimi algilamiyor gibi geliyor dicem sacma olabilir yok yani hic bi driver yukleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…