GT 630 görüntü vermiyor

H1MES

Hectopat
i5-4590 işlemcim var. VGA kabloyu ekran kartına taktığımda görüntü gelmiyor. No signal. Her yolu denedim, olmuyor. Şu an Intel HD 4600 ile CS oynuyorum. Ekran kartı fanı dönüyor, çalışıyor hatta. Bazen bakıyorum biraz ısınmış da, sağlam da takılı yerine.

Ama şöyle bir sorunum var. PUBG Mobile ve CS:GO oynarken birden PC donuyor. Dırrrrrr diye ses takılı kaliyor, bir nevi mavi ekran gibi ama mavi ekranda değil direk donuyor. Öyle mecbur basılı tutup kapatıp açıyorum. Yardım eden olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS/Advanced/Onboard Device Configuration/Primary Display Adapter tarzı bir şeyler olacak orayı PCI-EX olarak seç.

Donma sorununun aynısı bende de var, ekran kartı yüzünden olduğunu düşünüyorum. Oyunlarda 5 - 10 dakika sonra aynı şekilde donuyor; klavye, fare kullanılmaz hale geliyor. Tek çözüm reset atmak oluyor. Bu arada ekran kartım GTX 660 Ti ve çıkarıp onboard ekran kartını kullandığımda donma sorunu olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…