GT 630 GTA 5 ve Call Of Duty Advanced Warfere Performansı

corpsony

Hectopat
Daha fazla  
İntel i7 4770 3.40 GHz
8 GB ram
2 GB NVİDİA GT 630
Windows 8.1 64 bit

Büyük ihtimal hazır sistem almışsın toplama değil. İşlemci ve RAM in yeterli olacaktır fakat ekran kartının yeterli olacağını sanmıyorum. Düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynamayı dene.

Sanki bir CA$PER havası seziyorum bu bilgisayarda. Klasik işlemciyle göz boyamalı hazır PC. Bu oyunlarda performans bekleme Low'da takılırsın anca.

%85 hazır sistem. Kimse böyle yüksek işlemci koyup böyle ram koyup ekran kartını böyle alt seviye koymaz. Eğer almamışsanız bence hiç bulaşmayın.

Bence o kadar küçümsemeyin.Ben Nvdia Gt 740m ile Battlefield'da medium ayarlarda akıcı oynayabiliyorum.Yeterli değil mi?

Bence o kadar küçümsemeyin.Ben Nvdia Gt 740m ile Battlefield'da medium ayarlarda akıcı oynayabiliyorum.Yeterli değil mi?
Dizüstü bilgisayar kullanıyorsun. Masaüstü ile arada çok fark var. Bende GT750M bulunan dizüstü pc kullandım. Gayet iyi performans veriyor. Ama GT630 çokta iyi bir kart değil masaüstü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…