GT 630 İçin İşlemci Önerisi

HyperPineapple

Kilopat
Sistemim:
  • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7 GHz
  • ZOTAC GT630 1 GB
  • DDR2 2X2 Ram-1 tanesi Nanya Technologies diğeri Kingston(normalde 2 idi sonrada bir 2 daha ekledim)
  • ASRock G41C-GS
Ben bu sistemle oyun oynayamıyorum arkadaşlar. CoD MW serisi falan oynuyorum ama CSGO GTA4 gibi oyunlar oynayamıyorum tek sıkıntı işlemci bana önerebileceğiniz işlemci var ise yazarsanız sevinirim. Sistemime uygun olacak şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
quad core'lara bakabilirsin, bütçene uygun birtane al. Duo 2 tavsiye etmem, anakart'ta DDR 3 RAM desteğide var sanırım, DDR3 plartformuna geçersen performanstada artılar olacaktır mutlaka.

quad core'lara bakabilirsin, bütçene uygun birtane al. Duo 2 tavsiye etmem, anakart'ta DDR 3 RAM desteğide var sanırım, DDR3 plartformuna geçersen performanstada artılar olacaktır mutlaka.
Evet 4 Ram slotu var 2 DDR2 2 DDR3 ama şu an DDR3 alacak vaziyette değilim ailem ile işlemci konusunda anlaştık maddi sıkıntım yok şu an quad core ların hepsi e5400 den iyi mi ?
İnternette quad core q8200 ün benim işlemci ile aynı performansta olduğu gösteriliyor zaten böyle eski bir sisteme 100 tl üstü işlemci büyük gelir diye düşünüyorum 50 tl civarı oynatabilecek işlemci var mı ?

Son düzenleme:
Evet 4 Ram slotu var 2 DDR2 2 DDR3 ama şu an DDR3 alacak vaziyette değilim ailem ile işlemci konusunda anlaştık maddi sıkıntım yok şu an quad core ların hepsi e5400 den iyi mi ?

İnternette quad core q8200 ün benim işlemci ile aynı performansta olduğu gösteriliyor zaten böyle eski bir sisteme 100 tl üstü işlemci büyük gelir diye düşünüyorum 50 tl civarı oynatabilecek işlemci var mı ?
Dostum, quad q8200 senin işlemcinden daha iyi lakin bilgin olmadığından eminde olmadığım için bahsetmedim ama xeon 5450 bakabilirsin, hem ucuz hemde oldukça performanslı. Elindeki ekran kartına fazlasıyla yetecektir. Yani kıyaslama yaparsan q8200'le arasında baya fark var tek sorun bios modalama gibi işlemler gerekebiliyor.

Xeon E5440 öneririm. Quad Q9550'ye eşittir. Xeon E5440 Processor 2.83GHz 12M 1333MHz SLANS SLBBJ close to LGA775 Core 2 Quad Q9550 cpu Works on LGA 775 motherboard-in Processors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Yalnız kullanmadan önce modlu BIOS yükleyeceksiniz. Anakartınıza uyumlu BIOS'u BIOS günceller gibi flashlayacaksınız. Aşağıdaki siteden anakartınızı bulup yapacaksınız. Dikkatli olun yanlış modelin BIOS'unu güncellemeyin.

239的BIOS救援、重燒

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı