Lerger98 Megapat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben nvdia gt 630 ekran kartıma overclock yapıyorum.Fakat sıcaklık çok yükseliyor oyun oynarken felan bu ısının düşmesi için nasıl bir overclock yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben nvdia gt 630 ekran kartıma overclock yapıyorum.Fakat sıcaklık çok yükseliyor oyun oynarken felan bu ısının düşmesi için nasıl bir overclock yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
N Neutral Ziyaretçi 25 Kasım 2014 #2 Sıcaklığın yükselmemesi için MHz değerlerini düşüreceksin. Ayrıca kasanda düzgün bir hava sirkülasyonu olacak. Fan hızını yükseltebilirsin. MSI Afterburner sana yardımcı olur
Sıcaklığın yükselmemesi için MHz değerlerini düşüreceksin. Ayrıca kasanda düzgün bir hava sirkülasyonu olacak. Fan hızını yükseltebilirsin. MSI Afterburner sana yardımcı olur
Lerger98 Megapat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #3 Evet bende MSI Afterburner kullanıyorum yani şimdi Core Clock u 870 yapsam Memory Clock u 700 felan mı yapmam gerekiyor ?
Evet bende MSI Afterburner kullanıyorum yani şimdi Core Clock u 870 yapsam Memory Clock u 700 felan mı yapmam gerekiyor ?
N Neutral Ziyaretçi 25 Kasım 2014 #4 Ayarları Default'a çekiyorsun, fan hızını Auto'dan alıp elle yükseltiyorsun ve sorundan kurtuluyorsun.
Ayarları Default'a çekiyorsun, fan hızını Auto'dan alıp elle yükseltiyorsun ve sorundan kurtuluyorsun.
Lerger98 Megapat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #5 Tamam teşekkür ederim sağol