GT 630 PUBG Performansı Nasıldır?

selman1453

Hectopat
Daha fazla  
Sistem bu. Kaç FPS alır?

• Intel Core i5 4 Çekirdek 3210. 3.10 GHz TurboBoost Performans İşlemci,
  • Nvıdıa GeForce Optımus 6 Nesil GT630x Harici Paylaşımsız (DX12) (128Bit) 4 GB Ekran Kartı +
  • Intel HD Graphics 4000, 2 GB Dahili Toplam 6 GB Ekran Kartı,
  • 750 GB Harddisk Depo,
  • Harici Slot SSD takılabilir,
  • 6 GB DDR3L 1600 MHz RAM 32’ye Destekler,
  • Windows 10 Pro Orjinal Lisans 64 Bit İşletim Sistemi,
  • 15.6 Full HD Geniş LED Ekran,

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani @NookumPie ben fazla FPS istemiyorum şu anlık işimi görsün low da oynasam bile yeterlidir, çünkü 6-7 sonra sağlam bir sistem alacağım para biriktiriyorum, bu sistem açarsa şu anlık takas yapacağım motor var kullanmıyorum. Kaza geçirdim kuzenimle babam kullanmamı istemiyor, biraz ağır kazaydı demek istediğim. Benim işimi az da olsa görür mü bana o gerekli.

Yani @NookumPie ben fazla FPS istemiyorum şu anlık işimi görsün low da oynasam bile yeterlidir, çünkü 6-7 sonra sağlam bir sistem alacağım para biriktiriyorum, bu sistem açarsa şu anlık takas yapacağım motor var kullanmıyorum. Kaza geçirdim kuzenimle babam kullanmamı istemiyor, biraz ağır kazaydı demek istediğim. Benim işimi az da olsa görür mü bana o gerekli.

Bu sistemi ikinci el olarak motor ile takas etmeyi düşünüyorsanız hata edersiniz. 20-25 FPS akıcı bir değer değil, oynayamazsınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı