GT 630 Sistem GTA 5 Oynarken Isınma

efeaydin1987

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarıma Steam'den GTA V yükledim ( Orjinal). Arka planda Asus GPU Tweak GPU Isısını 83° gibi bir şey gösteriyor. Bir sorun olur mu? (Bir Saat civarı oynadıktan sonra 83° oluyor ama 83°'yi pek geçmiyor. Bilgisayarın kapağını açık bırakıp yanına vantilatör koyuyorum ısı biraz düşüyor.)

Bilgisayarımın Özellikleri:
-Intel Core i5-3470 3.20 Ghz
-Nvidia GeForce GT630
-8 GB RAM

Not: Oyunda 30-40 FPS bazen 50 FPS oluyor.

Tavsiye edilen GPU sıcaklığı 60-75 derecedir aslında. 83 derece fazla bir zararı olmasada ileriye dönük kullanımda ekran kartınızın ömründer yer. Anlık 30 fps'e düşmesinde sıcaklığında etkisinin olduğunu belirtmek isterim. Kasanızda ki fan sayısını arttırmanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde ekran kartının ömründen yiyecektir.

Ekran kartınız baya modeli düşük hocam ve bunu ısınsından da belli etmiş 83 derece baya yüksek bir ısı.

Grafik ayarlarını düşürün ekran kartı çok yorulmuş ve kasanıza ek fanlar ekleyin.

30 FPS'ye sabitleyin. Daha serin bir performans sunar.

Arkadaşlar, 83° değilmiş. 83° en yüksek ısı yazıyormuş. Sıkıntısız oynuyorum.

45-50°'nin üstüne çıkmıyor artık.

Bende de Asus GT630 ekran kartı var. İ5 750 işlemci ve 8GB DDR3 Ram ile oyunu oynayabilir miyim en düşük ayarlarda ? Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…