GT 630 sistem güncelleme

croesuscum

Zeptopat
Daha fazla  
Gigabyte H61M-DS2v PCI Express 2.0 bir ana kartım var. Hâli hazırda NVIDIA GT630 ekran kartı, i5 2300 işlemci, RAM olarak 1333MHz 2x4 RAM kullanıyorum. Yavaş yavaş güncelleme vaktimin geldiğini hissettiriyor bilgisayar. Uyumlu Parça/Toplama işlerinden pek anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bütçede bir sorunum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

CARNAGE-4090 / AMD Ryzen 9 7900X3D / MSI GeForce RTX 4090 VENTUS 3X 24GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR buyurun. Bütçede sorun yoksa direk yeni sistem alın.

Son düzenleme:
O anakarta i7-3770 takılabilir, ekran kartı olarak GTX 1650-1660s ya da başka bir alternatifine geçilebilir (3060 takanı da gördüm de 1660s'in bile darboğaz yapıp yapmayacağını bilmiyorum), RAM 16 yapılabilir. Bir de SSD.

Üstte yazdığımın aynısı şu an yan odada yatıyor

Bir ek olarak çok fazla eski parça satın almış olacaksın o sebeple APU bir sisteme geçmek daha iyi olabilir belki. Kasa, PSU ve diskin zaten var alacağın CPU, anakart ve RAM.

Bütcede sorunum yok diyorsaniz o PC'yi elden çıkarıp yeni hazir sistem alın.

Bütcede sorunum yok diyorsaniz o PC'yi elden çıkarıp yeni hazir sistem alın.

Kral Alelade Bir bilgisayara ihtiyacım Yok Arada Oyun Oynuyorum Onun Dışında İş Güç. Yükseltmeyi Daha Mantıklı Görüyorum Önerin İçin teşekkür Ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…