SametAydın Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Merhabalar, bana yardımcı olabilecek bütün üstadların burada olduğunu düşünerek konu açıyorum, Uzun zamandır PC'de oyun oynamıyorum. GTA 5 oynamayı düşünüyorum. Sistemim sizce yeterli midir? Lütfen cevaplarsanız sevinirim. İntel i3 3.3 GHz Nvidia Gt 630 8 Gb Ram 500 Gb Hdd Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
Merhabalar, bana yardımcı olabilecek bütün üstadların burada olduğunu düşünerek konu açıyorum, Uzun zamandır PC'de oyun oynamıyorum. GTA 5 oynamayı düşünüyorum. Sistemim sizce yeterli midir? Lütfen cevaplarsanız sevinirim. İntel i3 3.3 GHz Nvidia Gt 630 8 Gb Ram 500 Gb Hdd Teşekkürler.
Galeano Megapat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 826 17 Nisan 2015 #2 En düşük ayarlarda olsa da oynarsınız bence. Bu arada yanlış bilmiyorsam konuyu tamamen kalın yazmak ceza sebebi düzeltin isterseniz.
En düşük ayarlarda olsa da oynarsınız bence. Bu arada yanlış bilmiyorsam konuyu tamamen kalın yazmak ceza sebebi düzeltin isterseniz.
C Cevdet3535 Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Düşük ayarlarda açar. Ekran kartını değiştirmelisin, sanarım Casper marka bilgisayar.
SametAydın Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #4 Galeano dedi: En düşük ayarlarda olsa da oynarsınız bence. Bu arada yanlış bilmiyorsam konuyu tamamen kalın yazmak ceza sebebi düzeltin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzelttim bilmiyordum yeni üye oldum zaten Cevdet3535 dedi: Düşük ayarlarda açar. Ekran kartını değiştirmelisin, sanarım Casper marka bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgisayarımı askerden geldiğimde toplamıştık 3,4 sene kadar önce iş sebebi ile çok uğraşmıyordum.
Galeano dedi: En düşük ayarlarda olsa da oynarsınız bence. Bu arada yanlış bilmiyorsam konuyu tamamen kalın yazmak ceza sebebi düzeltin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzelttim bilmiyordum yeni üye oldum zaten Cevdet3535 dedi: Düşük ayarlarda açar. Ekran kartını değiştirmelisin, sanarım Casper marka bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgisayarımı askerden geldiğimde toplamıştık 3,4 sene kadar önce iş sebebi ile çok uğraşmıyordum.