GT 630 sürücü sorunu

HyuugaSamet

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarımda tüm driverlerim günceldir genelde.
Fakat ekran kartı driverim 2012 yılına ait bir driver.

Ekran kartımın markası Nvidia GT 630.

Ben ekran kartı driverimi en güncel yapınca Windows 7'de çözünürlük düşer ve monitörümü algılamaz ve sürücü yüklü değil gözükür.

Ben ekran kartı driverimi en güncel yapınca Windows 8 ve 8.1'de bilgisayar system thread exception not handled hatası verir ve bilgisayar açılmaz ekran kartı driverini kaldırmadıkca...

Ben ekran kartı driverimi en güncel yapınca Windows 10'da da 8.1'e benzer driver hataları verir.

Sizce ne yapmalıyım?

Peki neyle çözüyorum bunları ?

Ekran kartımı alırken yanında verilen driver CD'si yükleyince sorun düzeliyor ama ben güncel kullanmak istiyorum yardım lütfen.

Çok teşekkür ederim ama daha dün Windows 8.1 format attım. Bir de Windows 8.1 için driver atar mısınız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim, teşekkürler.

Linkini attığınız sürücüyü kurunca Windows'u yeniden başlattım. vermedi fakat çözünürlük düştü ve monitörü algılamadı. Aygıt yöneticisine bakınca ekran kartımın isminin solunda "!"işareti var. Özelliklerden bakınca ise "Windows bu aygıtı durdurdu.Kod 43" gibi bir hata veriyor.

Ayrıca DDU ile kaldırdım. :)

Leptop kullanmıyorum. Masaüstü kullanıyorum ve anakartım Gigabyte'nin bir ürünü.

Lütfen kusura bakmayın forumda yeniyim fotoğrafın nasıl ekleneceğini bilmediğim için link koydum.

J3QmOE.png

https://www.mediafire.com/?zrygiaax4wwc3hn

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı