GT 630M düşük oyun performansı

frknodbs

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar 6 GB RAM, i5 2,5 GHz işlemci ve GT 630M ekran kartına sahip biraz eski bir laptopum var. Çok oyun performansı beklentim yok ama LOL oynarken bile 30 FPS ile başlayıp bazı yerlerde 5 FPS'ye kadar düşüyor. Bu durum normal mi yoksa anormal bir durum mu sözkonusu acaba? Birde Dxdiag'dan bakılınca intel HD graphics 3000 görünüyor. Bu iki ekran kartını birleştirmek gibi bir şey olabilir mi ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayar i5 3230m 2.6 GHz , 6GB ram , GT 635m var. Lol de en düşük ayarlarda 60 civarı alabiliyorum. Bildiğim kadarıyla iki grafik kartı aynı anda kullanılamıyor. Ben bilgisayara driver booster kurdum sürücüleri güncelledim bir de geforce experience de GT 635m sürücüsünü güncelledim.

Öncelikle dahili GPU yani HD 3000 gözükmesi normal. Çünkü birincil olarak o GPU işlem yapar, güç tasarrufu için. Sürücü güncelleyici veya nereden kurduğu belli olmayan programları kurmak sağlıksızdır. DDU ile sürücüler temizlenmeli. Tek tek kendi sitelerinden veya donanım kimliklerine göre yüklenmeli ve güncellenmelidir. Bazı oyunlar güç gerekmediğinde dahili, gerektiğinde ise harici ile çalışır normal koşullarda. Fakat oyun korsan ise devreye girmeye bilir. Nvidia kontrol panelinden oyunu harici ekran kartı ile açılıp açılmadığını kontrol et. Harici ile açılmıyorsa bu rehbere bakarak tanıtmalısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı