GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.663 Makaleler 5 Çözümler 38 3 Temmuz 2021 #11 Sanırım yapılmıyor bu karta zamanın da çok denedim kilitliydi bende OC ayarları.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #12 GoDd1 dedi: Sanırım yapılmıyor bu karta zamanın da çok denedim kilitliydi bende OC ayarları. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor konuyu takip edersen anlarsın benim sorunum yanar mı yanmaz mı.
GoDd1 dedi: Sanırım yapılmıyor bu karta zamanın da çok denedim kilitliydi bende OC ayarları. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor konuyu takip edersen anlarsın benim sorunum yanar mı yanmaz mı.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.663 Makaleler 5 Çözümler 38 3 Temmuz 2021 #13 DarkAngel789 dedi: Yapılıyor konuyu takip edersen anlarsın benim sorunum yanar mı yanmaz mı. Genişletmek için tıkla... Yakacağını düşünmüyorum ama baya sıkıntı yapar sana. Laptoblarda zararlı zaten yapılması ben elimde kaldığı için yapacaktım.
DarkAngel789 dedi: Yapılıyor konuyu takip edersen anlarsın benim sorunum yanar mı yanmaz mı. Genişletmek için tıkla... Yakacağını düşünmüyorum ama baya sıkıntı yapar sana. Laptoblarda zararlı zaten yapılması ben elimde kaldığı için yapacaktım.