GT 630M laptop Minecraft kaldırır mı?

Drymon

Picopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i5 (3. nesil)(2.5 GHz)
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 630M.
Depolama: 170 GB(SSD)
İşletim sistemi: Windows.

Hocalarım sistem özelliklerim bunlar başlıkta da gördüğünüz gibi Minecraft 1.21 Java indirmek istiyorum sizce kaldırır mı veya bir mod veya ayar yaparsam kaldırır mı? Arkadaşım Fabric mod gibi şeyler demişti. Biliyorsanız ve iyi günler...

İşlemci: Intel Core i5 (3. nesil)(2.5 GHz)
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 630M.
Depolama: 170 GB(SSD)
İşletim sistemi: Windows.

Hocalarım sistem özelliklerim bunlar başlıkta da gördüğünüz gibi Minecraft 1.21 Java indirmek istiyorum sizce kaldırır mı veya bir mod veya ayar yaparsam kaldırır mı? Arkadaşım Fabric mod gibi şeyler demişti. Biliyorsanız ve iyi günler...
Şunu yapın kesinlikle 60 FPS alabilirsiniz benzer sistemde denedim 10 FPS droplu oynarken 60fps oldu.
Siz normal açmayı deneyin bakın duruma sonra bu optimizasyon modunu kurun. Fabric indirin sonra Fabric klasörüne bunun dosyalarını atın.

Java sürümünün optimizasyonu berbat derecede denilebilir. Yine de Java oynamak istiyorsan Sodium, Nvidium gibi işleme optimizasyonu modları kurman gerekir.
Fakat Bedrock sürümünü rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum kasma veya donma yaşamazsın muhtemelen.

Java sürümünün optimizasyonu berbat derecede denilebilir. Yine de Java oynamak istiyorsan Sodium, Nvidium gibi işleme optimizasyonu modları kurman gerekir.
Fakat Bedrock sürümünü rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum kasma veya donma yaşamazsın muhtemelen.
Evet dediğiniz gibi attığım mesajdaki konuda bu tarz modları içeren bir mod paketi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı